Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Den D pro mnoho fanoušků Applu je konečně tu! Do prodeje se totiž konečně dostaly nedávno představené Apple Watch Ultra spolu s AirPods Pro 2. generace. Pokud po nich prahnete, vězte, že z iStores.sk si je můžete nyní odnést jednak na splátky a jednak levněji díky jeho výkupní akci, v rámci které lze minimálně cenu Watch srazit. 

Apple Watch Ultra nabízí zbrusu nový design se zaměřením na co nejvyšší odolnost v kombinaci s dlouhou výdrží baterie, perfektní provázaností s iOS či trackováním aktivity uživatele díky nejpokročilejším senzorům, které kdy Apple nasadil. Mezi další pozitiva pak patří vyšší jas displeje, nové naprogramovatelné tlačítko akce nebo třeba zbrusu nové typy řemínků, které vás rozhodně nenechají ve štychu. Cena tohoto modelu je 999 € s tím, že jej lze pořídit i na splátky od 26 € měsíčně. Jak jsme navíc psali v úvodu, máte-li starou elektroniku, nechte si jí u iStores vykoupit a tím si cenu Apple Watch Ultra snižte. 

Apple Watch Ultra na iStores.sk naleznete zde

PR-clanok-NPI-AWUltra_1

Co se týče AirPods Pro 2, ty se dočkaly vylepšení základních prvků předešlé generace. Zlepšila se tedy jak výdrž, tak třeba i zvuk, aktivní potlačení okolního hluku či režim propustnosti. Upgradu se pak dočkalo ovládání, které je nově založeno na dotycích a nikoliv stiscích nožky sluchátek, což je poměrně příjemná změna. Proměnou navíc prošlo i nabíjecí pouzdro, které nově disponuje jednak otvory pro přidělání poutka, ale hlavně reproduktorem, díky kterému bude možné sluchátka snáze najít v případě ztráty. Cena AirPods Pro 2 je 299 € s tím, že je lze získat i na splátky od 8 € měsíčně. Máte-li tedy na novinku zálusk, už víte, kam se pro ní zastavit. 

AirPods Pro 2 na iStores.sk naleznete zde

PR-clanok-NPI-AirPods-Pro

Dnes nejčtenější

.