Zavřít reklamu

Ani iPhony 14 Pro se nevyhnuly klasickým porodním bolestem spojeným se spuštěním jejich prodejů. Vyplývá to alespoň z interní zprávy pro autorizované servisy, která se podařila získat redaktorům portálu MacRumors. Pozitivem je nicméně to, že ve stejné zprávě je k dispozici i provizorní řešení celého problému. 

Potíže iPhonů 14 Pro se točí podle dostupných informací konkrétně kolem přenosu dat ze starších iPhonů do nich. V procesu přenosu dat se totiž některým uživatelům vyskytuje chyba, která jej zcela zastaví, zasekne telefon a tím jej tak vyřadí z provozu. Jedinou pomocí v takovém případě je hard restart, který telefon “odsekne” a umožní na něm znovu nastartovat proces přenosu dat. Bohužel, není vyloučeno, že se chyba vyskytne hned několikrát za sebou, čímž se může proces přenosu dat extrémním způsobem protáhnout. Do té doby, než Apple vydá opravnou verzi iOS 16 však bohužel neexistuje spolehlivější a jednodušší řešení než právě restart při zaseknutí. Snad se tedy opravy dočkáme už v průběhu tohoto týdne. 

Phone 14 si můžete koupit například u Mobil Pohotovost (lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.