Zavřít reklamu

Ani v tomto týdnu jednička mezi videostreamovacími službami na novinkách nešetřila. Dočkali jsme se několika zajímavých filmů či pořadů, které rozhodně stojí za divákovu pozornost. Pojďme se tedy na ně společně podívat.

Pomsta na druhou

Pokud máte rádi komedie, jste na správné adrese. Svržená královna luxusní soukromé školy se spojí s novou studentkou a rozhodnou se, že společně vykonají mstu na svých nepřátelích.

Hříchy naší matky

Děti Lori Vallowové zmizí a při pátrání vyjde najevo série podezřelých úmrtí a vražda. Policie se zaměří i na jejího manžela, který spolu s ní očekává brzký konec světa.

Broad Peak

Velmi očekávaný thriller. Když se Maciej Berbeka vrátí z výpravy na Broad Peak, ukáže se, že vlastně nevystoupil na vrchol. Po pětadvaceti letech se nakonec rozhodne zkusit to znova.

 

Cyberpunk: Edgerunners

V dystopickém světě prolezlém korupcí a plném kybernetických implantátů se nadaný, ale lehkomyslný kluk z ulice snaží stát žoldákem a renegátem v jednom a žít na hraně. Seriál má 10 epizod.

Winx Saga: Osud (2. série)

Pokračování celkem povedeného fantasy seriálu o vílách, které se učí kouzlit a ovládat magii na speciální škole. Čekají na ně ale daleko větší nástrahy, než jsou zkoušky.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.