Zavřít reklamu

Počasí za okny již nepopiratelně evokuje podzim. Někteří z vás usedli do školních lavic, jiným skončilo období dovolených a začal návrat do pracovního procesu. Pokud z nastávajícího podzimu nejste zrovna dvakrát nadšeni, možná vás náš dnešní výběr podzimních filmů na iTunes dostane do té správné nálady.

Láska přes internet

Láska přes internet je podzimní klasikou z 90. let. Ponořte se do virtuální romance z dřevních dob vytáčeného připojení a prvních komunikačních platforem. Kathleen Kelly, majitelka malého knihkupectví Na růžku, sice žije s novinářem Frankem, ale tajně si dopisuje s neznámým přítelem na internetu. Je jím Joe Fox, spolumajitel velké sítě knižních supermarketů, který sice žije s nervní nakladatelkou Patricií, ale stejně tajně a nadšeně si píše s Kathleen. Přestože si dokonale rozumí, ani jeden z nich netuší, že se ve skutečnosti stali úhlavními nepřáteli.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina

Film Láska přes internet pořídíte zde.

Společnost mrtvých básníků

Další snímek z našeho výběru je dokonce ještě starší než ten předchozí, ale nemějte strach, dojde i na novější tituly. Začíná další školní rok a na chlapeckou akademii ve Vermontu přichází nový učitel John Keating (Robin Williams), aby zdejší studenty učil anglické literatuře. John praktikuje velmi nezvyklý způsob výuky, čímž si své studenty nejen získá, ale hlavně je naučí mnohem více, než by se mohli dočíst v knihách. Stane se jejich vzorem a oni se rozhodnou, že budou pokračovat v tradici Společnosti mrtvých básníků, které byl John dříve také členem. Nemají však tušení, jaké následky to může mít…

  • 59,- vypůjčení 279,- zakoupení
  • Angličtina

Film Společnost mrtvých básníků pořídíte zde.

Harry Potter

Snímky ze série o Harrym Potterovi se sice neodehrávají celé na podzim, ale začátek školního roku, kdy všichni studenti odjíždějí do Bradavic, v nich hraje nezanedbatelnou roli, a má také neopakovatelnou atmosféru. Je to právě podzim, kdy se řada fanoušků opětovně vrací k harrypotterovské sérii. Pokud si i vy chcete doma uspořádat maraton snímků o mladém čaroději, můžete si je stáhnout rovnou ve zvýhodněném balíčku.

Balíček filmů o Harrym Potterovi pořídíte zde.

Úsměv Mony Lisy

Katherine Watson v roce 1953 přichází na prestižní univerzitu Wellesley, kde získala místo profesorky historie umění. Krátce po svém příchodu zjistí, že prostředí na prestižní škole je velmi konzervativní. Když Katherine začne své studentky povzbuzovat k tomu, aby začali přemýšlet nezávisle, dostane se do konfliktu s ostatními profesory, některými absolventy a dokonce i jednou ze svých studentek. Katherine se snaží učit své studentky myslet samostatně a nezávisle ve světě, ve kterém jim všichni ostatní říkali, jakým způsobem mají žít. Jejich pokusy o nalezení vlastní cesty nakonec pomohou změnit životní kurs i jí samotné.

  • 149,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Úsměv Mony Lisy pořídíte zde.

Fantastický Pan Lišák

Filmy z režisérské dílny Wese Andersona mají jedinečnou atmosféru i vizuál. George Clooney a Meryl Streep propůjčili své hlasy hlavním postavám zábavného a dojemného animovaného dobrodružství od vizionářského režiséra Wese Andersona. Pan a paní Foxovi (George Clooney a Meryl Streep) žijí ve šťastné a poklidné domácnosti společně se svým výstředním synem Ashem (Jason Schwartzman) a synovcem Kristoffersonem, jenž je u nich na návštěvě. Pak si ale pan Fox vzpomene na staré dobré loupežnické časy a zosnuje největší kuřecí loupež, jakou kdy svět zvířat zažil. Film Fantastický pan Lišák, který vznikl na motivy oblíbeného bestselleru Roalda Dahla (Karlík a továrna na čokoládu), nabízí rodinnou zábavu v té nejlepší podobě.

  • 59,- vypůjčení, 229,- zakoupení
  • Angličtina

Film Fantastický Pan Lišák pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.