Zavřít reklamu

Obsah z populární streamovací služby Disney+ můžete sledovat hned několika různými způsoby. Disney+ nabízí vlastní aplikaci pro iOS, iPadOS, Apple TV, ale je k dispozici také v rozhraní webového prohlížeče. Máme pro vás připravenou pětici užitečných tipů a triků, díky kterým využijete Disney+ na webu naplno.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Deaktivace automatického přehrávání

Za jednuz z nejotravnějších funkcí každé streamovací služby považuje řada diváků automatické přehrávání – tedy funkci, kdy film nebo televizní pořad skončí a automaticky se začne přehrávat něco jiného. Streamovací služba Disney+ vám naštěstí dává možnost tuto funkci deaktivovat. Klikněte na ikonku vašeho profilu a zvolte Úprava profilů. Opět vyberte vaši ikonku a poté stačí jen deaktivovat automatické přehrávání.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Přizpůsobení titulků

Pokud na Disney+ často sledujete obsah v původním znění s titulky, určitě uvítáte možnost přizpůsobení vzhledu titulků. Nejprve spusťte pořad, u kterého chcete upravit titulky. Klikněte na ikonku titulků, poté klikněte vpravo nahoře na ikonku ozubeného kolečka, a můžete začít s přizpůsobením.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Výběr verzí

Řada titulů v programové nabídce Disney+ nabízí možnost sledování několika různých verzí, co se kvality týče, a to včetně formátu IMAX Enhanced. Pro volbu mezi jednotlivými verzemi přejděte nejprve na stránku filmu, který chcete sledovat. Na liště pod krátkým popiskem filmů následně stačí jen kliknout na sekci Verze a vybrat požadovanou variantu.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Rodičovská kontrola

Streamovací služba Disney+ umí být za určitých okolností mírně nevhodná pro diváky mladšího věku, to ale neznamená, že by si ji nemohly užít vaše ratolesti. Stačí, když jim nastavíte dětský profil. Klikněte na ikonku vašeho profilu a zvolte Přidat profil. Vyberte avatar, zadejte jméno, a poté níže aktivujte položku Dětský profil. Potvrďte kliknutím na Uložit.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Zamknutí profilu

S dětskými diváky souvisí i náš poslední dnešní tip. Pokud chcete zabránit tomu, aby se majitel dětského profilu díval na nevhodný obsah například z vašeho profilu, můžete si váš profil uzamknout za pomoci PIN kódu. Klikněte na ikonku vašeho profilu a zvolte Úprava profilů. Opět vyberte ikonku vašeho profilu, zamiřte do sekce Rodičovská kontrola a klikněte na PIN profilu. Zadejte heslo a můžete nastavit libovolný PIN kód.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Dnes nejčtenější

.