Zavřít reklamu

S uvedením nové řady telefonů iPhone 14 představuje dánský výrobce PanzerGlass™ své doposud nejodolnější a nejekologičtější příslušenství. Zákazníci se mohou těšit na značně odolnější skla, kryty podporující MagSafe, nebo na extrémně odolný – SilverBulletCase, který zaujme svou odolností a nově čtyřnásobnou certifikací Military Standard.

Nová tvrzená skla PanzerGlass™ pro modely iPhone 14 přinášejí značně vyšší odolnost, přehlednější rozdělení dle odolnosti a v neposlední řadě i spousty zajímavých variací. Nově v balení PanzerGlass™ skel pro iPhone 14 zakoupených u vybraných prodejců online naleznete zdarma praktický aplikátor, díky kterému bude nalepení skla jednodušší než kdy dříve. Samotný aplikátor je pak vyrobený ze 100 % recyklovaného plastu a je dále recyklovatelný.

PanzerGlass™ lze nově najít pod třemi různými kategoriemi dle jejich udávané odolnosti, a toGold Strength, Platinum Strength a Diamond Strength. PanzerGlass™ jsou třikrát tvrzenáochrání telefon před pády až z 2,5 metrů nebo snesou zátěž 20 kg na svých okrajích. To je skoro třikrát více než bývá u konkurence. 

Nejprodávanější verzi skel PanzerGlass za 899,- pokrývající celou přední stranu telefonu, označovanou jako Ultra-Wide-Fit, si zákazník může zvolit také v mnoha různých variantách, dle stylu používání. V nabídce je například tvrzené sklo s antireflexními vlastnostmi pro skvělou čitelnost i na přímo sluníčku, tvrzené sklo s filtrem proti modrému světlu, které se perfektně hodí pro hráče mobilních her (gamingu) nebo při sledování obrazovky telefonu před spaním a v neposlední řadě i skla s filtrem pro ochranu soukromí 

Pro modelovou řadu iPhone 14 má výrobce v nabídce i tvrzená skla PicturePerfect pro zadní modul fotoaparátu. Uživatel se tak už nemusí bát nechtěného poškození čoček při neopatrném položení telefonu na jakýkoliv povrch.

Vylepšení se dočkaly také populární kryty PanzerGlass™ ClearCase či HardCase. PanzerGlass™ ClearCase je tvořen tvrzeným sklem o tloušťce 0,7 mm a odolným černým TPU rámečkem. Obaly ClearCase pro iPhone 14 nově splňují dvojnásobně Military Standard a uchrání telefon i při pádu z výšky 2,4 metrů. Kryt PanzerGlass™ HardCase je pak vyroben z odolného průhledného polykarbonátu a splňuje dokonce trojnásobně Military Standard. To znamená, že přežije i pád z výšky 3,6 metrů. Oba kryty je možné zakoupit i ve verzi s MagSafe.

Tento rok si lze taktéž na nové telefony řady Phone 14 zakoupit 100% kompostovatelný kryt PanzerGlass™ BiodegradableCase, který disponuje tenkým profilem, příjemným zpracováním, a i přesto splňuje certifikaci Military Standard. 

 Nabídku příslušenství pro iPhone 14 pak uzavírá extrémně odolný PanzerGlass™ SilverBulletCase. PanzerGlass SilverBullet je nejodolnější PanzerGlass™ kryt, který je tvořen polymetylmetakrylátem – materiálem, který je více známý jako plexisklo nebo akrylátové sklo a 100 % recyklovatelným TPU rámečkem. iPhone řady 14 v tomto obalu přežije i pád z více než čtyř metrů, což čtyřnásobně převyšuje požadavek Military Standard. 

U novinek je kladen i důraz životní prostředí. Proto je veškeré PanzerGlass™ ochranné příslušenství pro modely iPhone 14 zabaleno do nového balení, které je téměř ze 100% recyklovatelné. Tímto krokem se PanzerGlass™ připojuje k dalším výrobcům, kteří každým novým produktem snižují ekologický dopad na naši planetu a pyšní se certifikátem FSC. Zároveň je balení vizuálně vylepšeno tak, aby zákazník snadno a rychle věděl, v čem je daný produkt unikátní.

Drtivá většina nabídky PanzerGlass™ produktů pro řadu iPhone 14 je ve verzi Anti-Bacterial, kdy je povrch potažen speciální vrstvou s antibakteriální úpravou, která ničí bakterie během 24 hodin od kontaktu. 

Nové PanzerGlass™ příslušenství pro řadu iPhone 14 je již v prodeji například na MP.cz, Alza.cz.

Doporučené prodejní ceny zmíněných produktů v závislosti na jejich provedení:

Ochranná skla PanzerGlass

  • od 699 CZK – Classic Fit (Platinum Strenght) – sklo bez rámečku
  • od 899 CZK – Ultra-Wide-Fit (Diamond Strenght) – sklo s barveným rámečkem
  • od 899 CZK – Ultra-Wide-Fit s antireflexnivní vrstvou
  • od 899 CZK – Ultra-Wide-Fit s anti-bluelight vrstvou
  • od 899 CZK – Ultra-Wide-Fit s privátním filtrem
  • od 399 CZK – PicturePerfect – sklo na zadní modul fotoaparátu

Ochranné kryty PanzerGlass

  • od 699 CZK – BiodegradableCase (1x Military Standard)
  • od 699 CZK – HardCase (3x Military Standard)
  • od 799 CZK – HardCase s MagSafe (3x Military Standard)
  • od 899 CZK – ClearCase (2x Military Standard)
  • od 999 CZK – ClearCase s MagSafe (2x Military Standard)
  • od 899 CZK – SilverBulletCase (4x Military Standard)

Dnes nejčtenější

.