Zavřít reklamu

Představení iPhone 14 živě v češtině sledujte od 19:00 přímo v tomto článku. Jako již tradičně lze očekávat přenos dlouhý zhruba hodinu a půl, na kterém se kromě iPhonů 14 (Pro) světu odhalí například nová generace Apple Watch, ale možná i AirPods Pro 2 či Apple TV. Zkrátka a dobře, je na co se těšit.

Představení iPhone 14 živě

Suverénně nejjednodušší a zřejmě i nejkomfortnější způsob, jak si přímý přenos představení iPhonů 14 a dalších novinek vychutnat, je přes YouTube. Na tom totiž Apple již řadu let přímý přenos vysílá a ani letošek nebude v tomto směru samozřejmě žádnou výjimkou. Mikrostránka, na které přímý přenos poběží, je navíc již přichystána, takže se nemusíte obávat toho, že vás ve ve středu 7. září čeká nějaké šílené hledání přenosu na poslední chvíli.

Další možností, jak si přímý přenos eventu vychutnat, je jeho sledování přímo na stránkách Applu – konkrétně pak v sekci Apple Events. Na těch bude nicméně video k dispozici pro spuštění až krátce před samotným startem vysílání, s čímž je třeba počítat. Určitou náplastí na tuto bolístku může nicméně být to, že přenos na Apple.com je o většinou mírně napřed oproti tomu na YouTube, takže nové iPhony i další novinky spatříte o chvilinku dřív než diváci na YouTube – tedy alespoň tomu tak dříve bývalo.

Představení iPhone 14 v češtině

Videopřenos představení má sice něco do sebe, avšak pokud nevládnete angličtinou, zřejmě si z něj užijete maximálně tak „obrázky“. Přesně pro tyto případy pro vás jako již tradičně chystáme v redakci česky psaný živý přepis, ve kterém budeme reflektovat celou Keynote tak, aby byla pochopitelná právě i pro ty z vás, kteří si na angličtinu příliš nevěří. Náš český přepis bude možné sledovat přes okno níže s tím, že „ke strojům“ usedneme zhruba půl hodiny před startem konání akce.

Dnes nejčtenější

.