Zavřít reklamu

Podle Marka Gurmana, dobře informovaného insidera z Bloombergu by měl Apple během středečního večera představit po boku nových iPhonů také AirPods Pro druhé generace. Gurman neuvedl, kdy budou sluchátka dostupná k prodeji, ovšem vidět bychom je poprvé měli již ve středu večer. „V loňském roce jsem informoval, že nové AirPods Pro dorazí v roce 2022 a nyní jsem se dozvěděl, že to bude ve setředu příští týden.“ uvedl Gurman.

Apple se totiž sice chystá představit nové iPhony a zřejmě hned trojici nových Apple Watch, ovšem to je prozatím vše, o čem se v souvislosti se středčním programem mluvilo. AirPods Pro druhé generace by tak ideálně doplnily program. Mezi novinky, které sluchátka přinesou má patřit vylepšený čip H2 pro lepší kvalitu zvuku, výrazně delší výdrž baterie, nové nabíjecí pouzdro s podporou FinyMy, vylepšená detekce uší a možnost sledovat kondici pomocí sluchátek. AirPods Pro 2. generace mají nabídnout také specifikaci BLuetooth LE Audio, respektive její podporu, která nabízí mimo jiné například možnost mít sluchátka připojena k více zařízením najednou a jednoduše mezi nimi přepínat.

Co se designu týká, mají sluchátka vypadat podle posledních úniků velmi podobně jako ta, jenž prodává Apple nyní pod názvem AirPods Pro. Sluchátka se ukáží po boku Apple Watch SE, Apple Watch Pro, Apple Watch 8. generace, iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 PRo Max a iPhone 14 Plus.

 

Dnes nejčtenější

.