Zavřít reklamu

Jak na Instagramu změnit styl písma názvu vašeho profilu je postup, který může zajímat prakticky každého uživatele této sociální sítě. S největší pravděpodobností už jste si totiž někdy všimli profilů, které měly název svého profilu zapsaný jiným než originálním písmem. Občas se jedná o okrasné písmo, jindy zase o tučné verzálky apod. – možností je tedy hned několik a každý si přijde na své. Pokud byste i vy chtěli zjistit, jakým způsobem je možné na Instagramu změnit styl písma názvu vašeho profilu, tak se nejedná o nic složitého. A už vůbec se nejedná o nějakou funkci, kterou mají k dispozici jen vybraní uživatelé.

Jak na Instagramu změnit styl písma názvu vašeho profilu

Abyste mohli na Instagramu změnit styl písma názvu vašeho profilu, tak je třeba navštívit speciální stránky, které vám veškerá podporovaná písma poskytnou. Pokud jste si tedy mysleli, že přímo v Instagramu najdete nějakou skrytou klávesnici, tak je tomu přesně naopak. Postup je tedy následující:

  • Prvně je nutné, abyste se na vašem iPhonu v Safari přesunuli na stránky LingoJam.
  • Jakmile tak učiníte, vepište do textového pole s označením Text goes here… text, který chcete změnit.
  • Následně už se vám v poli níže zobrazí veškeré varianty stylů písem, které můžete využít.
  • Z textového pole si tedy vyberte styl písma, který se vám líbí, a podržením prstu jej označte.
  • Poté se nad textem zobrazí malé menu, kde stiskněte možnost Kopírovat.
  • Dále se na vašem iPhonu přesuňte do aplikace Instagram a otevřete váš profil.
  • Tady pod vaší fotkou a jménem klepněte na tlačítko Upravit profil.
  • Pak už jen stačí, abyste smazali původní Jméno a podržením prstu zde nový text vložili.
  • Nakonec nezapomeňte klepnout dvakrát na Hotovo vpravo nahoře.

Pomocí výše uvedeného postupu je tedy možné na vašem Instagramu změnil styl písma názvu vašeho profilu. Na konec je důležité zmínit pár věcí. První je, že speciální písma pro Instagram ve většině případech nepodporují diakritiku, takže pokud máte ve jméně háček nebo čárku, budete tohle znaménko muset vynechat. Zároveň berte na vědomí, že jméno na Instagramu sí můžete změnit jen dvakrát za čtrnáct dní, takže prakticky máte dva pokusy, než budete muset vyčkat.

změna stylu písma na instagramu

Dnes nejčtenější

.