Zavřít reklamu

Keynote, kterou Apple pořádá už příští středu, se nebude točit jen kolem nových iPhonů 14 (Pro), ale taktéž kolem nové generace Apple Watch Series. Svět se totiž dočká již jejich osmé iterace s označením Series 8 a přestože o ní zatím víme relativně málo, pár zajímavostí se přeci jen Applu ututlat nepodařilo. Kromě toho, že hodinky dorazí ve stejném designu jako loňské Series 7, totiž máme nyní jasno třeba i o barvách. 

Již dříve jsme od zdrojů pocházejících zřejmě přímo z Applu slyšeli, že má kalifornský gigant u Series 8 v plánu nasazení všech barev z loňska vyjma modré a zelené, jelikož se u Series 7 setkal Apple s tím, že některé barevné varianty se oproti jiným prodávaly prachbídně a tudíž je třeba tuto strategii změnit. K dispozici by tedy měla být inkoustová, hvězdně bílá a červená barevná varianta, přičemž právě červená má dorazit v novém odstínu. Ten popisují zdroje jako kouřový a je tedy pravděpodobné, že oproti odstínu ze Series 7 nové Series 8 mírně ztmavnou. Ostatně, podobně kouzlí Apple s barvami pravidelně a proto nebude podobný upgrade žádným překvapením. 

Přestože už zdroje o nových Apple Watch 8 nic dalšího neprozradily, z dřívějška víme například to, že bychom se u nich měli po letech dočkat třeba nasazení tělesného teploměru, díky kterému by se tak hodinky staly z hlediska monitoringu zdraví ještě přívětivější. Počítá se rovněž s mírným vylepšením výdrže baterie, lepším Always-on či klasikami typu zlepšení reproduktorů a tak podobně. Obecně se ale dá říci, že budou Series 8 spíše drobnějším upgradem. 

Dnes nejčtenější

.