Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek. Zkratku stáhnete tak, že klepnete na její název.

Blind Diary

Se stažením zkratky s názvem Blind Diary získáte pro váš iPhone intuitivní a užitečný elektronický deník, který vám pomůže průběžně zhodnocovat váš každodenní život. Zkratka funguje například z listu sdílení, kdy si váš zápis vytvoříte třeba v nativních Poznámkách a klepnutím na příslušnou ikonku jej přesdílíte do deníku, psát ale můžete také přímo v rozhraní zkratky.

Today

Jak název napovídá, Today je užitečná zkratka, která vám po svém spuštění bude zobrazovat přehledy všeho důležitého pro daný den. V rámci této zkratky si můžete na displeji vašeho iPhonu nechat zobrazit například informace o tom, jaké počasí vás čeká, zda máte na daný den naplánované nějaké události, připomínky a další.

Pomodoro Time Management

Také u této zkratky hovoří název více než jasně sám za sebe. Tento nástroj určitě uvítají všichni, kterým při práci či učení pomáhá takzvaná Pomodoro technika, a kteří pro tyto účely nechtějí z jakéhokoliv důvodu stahovat speciální aplikaci. S pomocí této zkratky si můžete snadno a rychle nastavit podrobnosti časomíry pro úseky práce/studia a odpočinku, a zlepšit tak svou produktivitu.

iOS Soundboard

Tato velice šikovná a zajímavá zkratka vám v přehledném a obsáhlém menu nabídne naprosto každý zvuk upozornění, který se nachází v sekci Zvuky a haptika v nastavení vašeho iOS zařízení. Jednotlivé zvuky si tak můžete snadno přehrát, aniž byste museli složitě a zdlouhavě přepínat mezi jednotlivými kategoriemi a nastaveními.

Get Lyrics

Potřebujete si zobrazit text ke skladbě, která se právě přehrává na vašem iPhonu? Pak není nic jednoduššího než spustit zkratku s názvem Get Lyrics. Pokud zkratku spustíte ve chvíli, kdy je na vašem iPhonu přehrávána daná skladba, zkratka vás automaticky přesměruje na Google, kde pro vás již bude připravena nabídka nejrůznějších zdrojů textu dané písně.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.