Zavřít reklamu

Videostreamovací služby mají stále více pořadů k zhlédnutí. Nespravedlivě opomíjenou službou je možná i naše Voyo. Pořadů je zde opravdu dost a navíc mnohdy získáte výhody v podobě dřívějších epizod u některých, které pravidelně běží v televizi. Nyní se podíváme na zajímavé české komedie, které vždy pobaví.

Pelíšky

Dle mnohých jedna z nejpovedenějších českých komedií. Skvělé obsazení v podobě Stašové, Polívky, Kodeta či Donutila. Povinnost ve většině domácností o Vánocích. Proč se ale nezasmát i v létě?

Voyo předplatíte zde

Vlastníci

Skvělá komedie, která se z drtivé většiny odehrává v jedné místnosti, kde zasedá společenství vlastníků bytových jednotek. Pokud vás hned první věta odrazuje, rozhodně dejte filmu šanci. nabízí spousty scén, ze kterých vyprsknete smíchy. V hlavních rolích uvidíte například Kotka, Havlovou, Rambu nebo Lábuse.

Voyo předplatíte zde

Teorie tygra

Komedie, v níž se veterinář hraný skvělým Jiřím Bartoškou zamýšlí nad stářím a životem. Když mu zemře tchán, uvědomí si, že žije podobně jako on. Nabyde tedy dojmu, že ho čeká stejný osud, jelikož jeho manželka se nápadně podobá tchýni (jak už to bývá). Zábava zaručena.

Voyo předplatíte zde

Gympl

Komedie z prostředí ne zrovna fungující střední školy, která zlákala po premiéře spousty dětí ke sprejerství. Velmi povedený film Tomáše Vorla, z nějž vyšla Zuzana Bydžovská jako držitelka Českého lva za vedlejší roli. Skvělý film se skvělým obsazením a skvělými hláškami.

Voyo předplatíte zde

Rafťáci

Volné pokračování filmu Snowboarďáci, kdy se dva kamarádi vydávají v kétě na rafty. Narazí na dívčí vodácký tábor, což jim samozřejmě udělá radost. Seznamování jim komplikuje mladší bratr jednoho z hlavních hrdinů, který jej musí hlídat, neboť jejich rodiče si prochází manželskou krizí. Skvělá zábava podtržena skvělým soundtrackem.

Voyo předplatíte zde

Dnes nejčtenější

.