Zavřít reklamu

Streamovací služba Disney+ se u nás těší poměrně velké oblibě. Dnes se spolu podíváme na to, jaké filmové novinky můžete v jejím rámci zhlédnout v průběhu tohoto víkendu. Menší diváci se mohou těšit na Star Wars Lego Movie: Letní prázdniny nebo sérii krátkých snímků o Grootovi, podívat se můžete i na vztahový Fresh nebo dokument o zábavních parcích Disney World.

Fresh

FRESH sleduje Nou (Daisy Edgar-Jonesová), která se v obchodě seznámí s okouzlujícím Stevem (Sebastian Stan) a – protože ji aplikace na seznámení značně frustrují – zkusí to a dá mu svoje číslo. Po prvním rande je Noa uchvácená a přijímá Steveovo pozvání na romantický víkend pryč z města, jen aby zjistila, že její nový milenec skrýval jisté nevšední choutky.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Letní prázdniny

Finn připravil pro své přátele překvapení na palubě galaktické hvězdné jachty Halcyon! Finnův plán se však rychle zvrtne, když se od skupiny oddělí. Při hledání svých přátel na palubě Halcyonu se Finn setkává se třemi duchy Síly – Obi-Wanem Kenobim, Anakinem Skywalkerem a princeznou Leiou, kteří se každý podělí o své vlastní nečekané příběhy z nevšedních prázdnin.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Já jsem Groot: První krůčky

Po událostech z filmu Strážci Galaxie je malý Groot připraven učinit své první krůčky a vylézt z květináče. Na Disney+ můžete sledovat také následující tituly o Grootovi:

  • Já jsem Groot: Maličký
  • Já jsem Groot: Koupačka
  • Já jsem Groot: Magnum Opus
  • Já jsem Groot: Vetřelec

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

The Most Magical Story on Earth – 50 Years of Walt Disney World

Vydejte se na Floridu a oslavte s námi 50. výročí založení světoznámého zábavního a rekreačního parku Walt Disney World Resort. Vezmeme vás na historickou výpravu napříč půlstoletím a pak ještě dál. Užijte si velkolepé vizuální efekty a hudební vystoupení za doprovodu věhlasného symfonického orchestru Orlando Philharmonic Orchestra a rozhovory s oblíbenými herci, herečkami a sportovci, se členy štábu Walt Disney World, bývalými i současnými tvůrci zábavy a vedoucími pracovníky společnosti Disney, kteří se na tomto kouzelném pohádkovém světě svým jedinečným způsobem podíleli.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Dnes nejčtenější

.