Zavřít reklamu

Předplatitelé streamovací služby Disney+ se mohou 8. září těšit na mnoho exkluzivních novinek, které budou mít v tento den celosvětovou premiéru. Vedle filmu Thor: Láska jako hrom od studia Marvel to bude i film o filmu Assembled: Jak se natáčel film Thor: Láska jako hrom, dále Obi-Wan Kenobi: Jediův návrat, Tierra Incógnita: Utajená země, Svatební sezóna, Pinocchio, Auta na cestách nebo nová biografická minisérie MIKE. Vše důležité se dozvíte v řádcích níže.

Disney+ Day premiéry: Novinky, které se objeví 8. září na Disney+

Pinocchio

Oblíbený příběh o dřevěné loutce, která se vydává na napínavou dobrodružnou cestu, aby se stala skutečným chlapcem, se vrací v podobě hraného celovečerního filmu pod taktovkou Oscarem ověnčeného režiséra Roberta Zemeckise. Tom Hanks (Petr Štěpánek) hraje Geppetta, řezbáře, který stvořil Pinocchia (Benjamim Evan Ainsworth, v českém znění Kristián Páca) a chová se k němu, jako by byl jeho vlastní syn. Dále uslyšíte v českém znění Petra Neskusila jako Jiminyho Cricketa (v původním znění Joseph Gordon-Levitt), Pinocchiova průvodce a zároveň jeho „svědomí“ a Vendulu Příhodovou jako Modrou vílu (Cynthia Erivová nominovaná na Oscara), která zároveň nazpívala úvodní píseň k filmu. Ve filmu se objeví také nová postava kočího, kterou ztvární Luke Evans (Lukáš Janota) a která se v původním filmu neobjevila.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

pin-fp-00001_r_9b4018b2

MIKE

Osmidílný limitovaný seriál MIKE je dílem tvůrce a scenáristy Stevena Rogerse a týmu, který se podílel na filmu Já, Tonya, a Karin Gistové. Zabývá se dynamickým a kontroverzním příběhem Mikea Tysona, věnuje se bouřlivým vzestupům a pádům jeho boxerské kariéry i osobního života a sleduje, jak se z milovaného světového sportovce stal vyvrhel a opět miláček. Seriál zkoumá také třídní a rasové poměry v Americe, slávu a moc médií, misogynii, sociální nerovnosti, příslib amerického snu a posléze i naši vlastní roli při utváření Mikeova příběhu.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Svatební sezóna (Wedding Season)

Beznadějný romantik Stefan se setkává s charismatickou Katie a navzdory jejího zasnoubení se synem bohatého realitního magnáta mezi nimi během léta plného svateb vznikne milostný románek. Zanedlouho se ocitnou na útěku před zákonem, když se Katie stane hlavní podezřelou ze šokujícího zločinu. Dokážou se ubránit policii, organizovanému zločinu a svým komplikovaným vzájemným citům, když se snaží očistit svá jména?

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Thor: Láska jako hrom

Thor (Chris Hemsworth) se nachází na své nejtěžší životní cestě – k nalezení vnitřního míru. Jeho cestu za odpočinkem však přeruší galaktický zabiják Gorr the God Butcher (Christian Bale), který usiluje o zánik bohů. Thor požádá Valkýru (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a svou ex-přítelkyni Jane Foster (Natalie Portman), která – k Thorovu překvapení – ovládá mocné kladivo Mjolnir stejně jako mocný Thor. Společně se vydávají na vesmírné dobrodružství, aby odhalili tajemství Gorra a zastavili ho dříve, než bude pozdě.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Assembled: Jak se natáčel Thor: Láska jako hrom

Pojďte s tvůrci Taikou Waititim, Chrisem Hemsworthem, Christianem Balem, Tessou Thompsonovou a Natalií Portmanovou odhalit tajemství vzniku filmu Thor: Láska jako hrom. Prostřednictvím rozhovorů s herci a členy štábu, a dosud nezveřejněnými záběry z natáčení i mimo něj, poodhaluje speciál Assembled oponu čtvrtého celovečerního filmu o bohu hromu.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Obi-Wan Kenobi: Jediův návrat 

V tomto speciálu se dozvíme více o návratu Obi-Wana Kenobiho a Anakina Skywalkera, tak stejně jako o návratu Ewana McGregora a Haydena Christensena k jejich ikonickým rolím. Uvidíme režisérku Deborah Chow při práci, jak vede herce a štáb při tvorbě nových hrdinů a padouchů, kteří ožívají po boku oblíbených postav ságy Star Wars.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Tierra Incógnita: Utajená země (původní latinsko-americký seriál) 

Eric se vrací do rodného města, aby vyřešil záhadu zmizení svých rodičů před osmi lety. Spolu se sestrou je vychovávali prarodiče z matčiny strany, ale Eric se od nich rozhodne odejít a vydat se do strašidelného zábavního parku Tierra Incógnita, který patřil jeho rodičům a kde byli naposledy spatřeni. Ve městě se Eric setká se třemi lidmi, kteří sehrají klíčovou roli na jeho cestě: s Pablem, nejlepším kamarádem z dětství; s Lilou, dívkou, která Erica vždycky přitahovala; a se svou tetou Carmen, díky níž pochopí, že bude schopen vypátrat pravdu jedině tehdy, když bude mít podporu své rodiny. Současně s jeho návratem dojde v městečku k uvolnění neznámé síly, která útočí na jeho obyvatele. Jedině s pomocí svých přátel a rodiny bude mít Eric šanci vyřešit všechny záhady ukrývající se v zábavním parku.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (nové epizody každý čtvrtek)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička, z produkce studia Marvel, se musí Jennifer Waltersová, advokátka zastupující osoby se superschopnostmi, vypořádat s komplikovaným životem svobodné třicátnice, která se občas promění v dvoumetrovou zelenou obryni se superschopnostmi.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

hdr1300_101_comp_v409_5757baa3

Auta na cestách

Pixar Animation Studios se vrací do světa Aut se zcela novým původním seriálem Auta na cestách. Jednotlivé epizodky vyprávějí příběhy závoďáka Bleska McQueena a jeho nejlepšího kamaráda Buráka, kteří se vydávají na východ od Kardanové Lhoty na výlet napříč Spojenými státy, aby se setkali s Burákovou sestrou. Každá jejich zastávka je pro ně dobrodružstvím. Čekají nás nevšední atrakce i zábavné nové postavičky.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Vítej v klubu (speciál seriálu Simpsonovi)

Je Disney+ Day a Líza Simpsonová dostává důležitou lekci od nejznámějších padouchů ze světa Disney.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Dospívání

Inovativní hybridní dokumentární seriál s názvem Dospívání, který vytvořila Brie Larsonová společně s organizací Culture House, zkoumá výzvy, triumfy a složitosti puberty prostřednictvím deseti poutavých příběhů. Seriál kombinuje různé filmové žánry včetně vyprávění, experimentu a dokumentu. Každá epizoda představuje příběh mladého člověka ve věku 18 až 22 let. Prostřednictvím emotivních příběhů přináší seriál divákům širokou škálu skutečných zážitků, které nabízejí poutavý pohled na dospívání a na rozmanité sociální, rodinné a osobní překážky, jimž mladí lidé čelí na své cestě k sebepoznání a přijetí.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

growing_up_159501_0962_v1_94c1ae8d

Epická dobrodružství s Bertiem Gregorym

Devětadvacetiletý průzkumník National Geographic Bertie Gregory, tvář nové generace začínajících dobrodruhů a tvůrců přírodopisných filmů, bere diváky na dechberoucí a napínavé cesty do nejpozoruhodnějších a nejtajnějších koutů naší divoké planety. Seriál sleduje jeho eskapády a zachycuje mimořádné záběry zvířat ve volné přírodě.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Dnes nejčtenější

.