Zavřít reklamu

Diváci streamovací služby Disney+ mají na výběr z opravdu širokého záběru nejrůznějších žánrů. My se dnes podíváme na to, jaké snímky z žánru sci-fi či fantasy se na Disney+ těšily minulý týden největší oblibě. Mezi nejsledovanější zde patří nejen novinky, ale třeba i starý dobrý původní Vetřelec nebo třeba IV. epizoda Hvězdných válek.

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Ve filmu „Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství“ odemyká MCU mnohovesmír a posouvá jeho hranice dál než kdykoli předtím. Vydejte se na cestu do neznáma s Doctorem Strangem, který s pomocí starých i nových mystických spojenců prochází ohromujícími a nebezpečnými alternativními realitami mnohovesmír, aby se postavil tajemnému novému protivníkovi. Pořad obsahuje scény, které mohou u osob citlivých na světlo vyvolat reakci.

Disney+ si můžete předplatit zde

Výchozí bod

Dr. Ian Gray (Michael Pitt) je molekulární biolog, který spolu se svou laboratorní partnerkou Karen (Brit Marling) zkoumá evoluci oka. Po tragickém románku s exotickou mladou ženou (Astrid Bergès-Frisbey) je Ianova analytická povaha vystavena těžké zkoušce, která spustí řetězec událostí, jež po letech vedou k ohromujícímu objevu… který možná odhalí největší záhady.

Disney+ si můžete předplatit zde

Vetřelec

Když posádka vesmírné lodi Nostromo odpoví na nouzový signál z pusté planety, objeví smrtící formu života, která se rozmnožuje v lidských hostitelích. Nyní musí posádka bojovat, aby zůstala naživu a zabránila tvoru dostat se na Zem. Tento legendární první film ságy o Vetřelci, který režíroval Ridley Scott a v němž Sigourney Weaverová předvedla svůj průlomový herecký výkon, vám vyrazí dech!

Disney+ si můžete předplatit zde

Star Wars Epizoda IV: Nová naděje

Když mladý farmář Luke Skywalker zachytí nouzové volání zajaté princezny Leii, dostává se do galaxie plné dobrodružství. To ho přiměje vydat se na odvážnou misi s cílem zachránit ji ze spárů Dartha Vadera a zlého Impéria.

Disney+ si můžete předplatit zde

Marťan

Legendární režisér Ridley Scott (Vetřelec, Prometheus) představuje strhující příběh o lidské síle a vůli přežít. Během mise na Mars je americký astronaut Mark Watney (Matt Damon) považován za mrtvého a zanechán na Marsu. Watney je však stále naživu. Navzdory nepřízni osudu proto musí najít způsob, jak se spojit se Zemí, a doufat, že vědci vymyslí záchranný plán, který ho dostane domů.

Disney+ si můžete předplatit zde

Dnes nejčtenější

.