Zavřít reklamu

Přestože oficiální oznámení data představení iPhonů 14 (Pro) ještě neproběhlo, svět díky zdrojům agentury Bloomberg v něm již mají jasno. Stát se tak má už ve středu 7. září s tím, že následující týden v pátek 16. září mají novinky dorazit na pulty obchodů. Zda je minimálně první termín pravdivý či nikoliv bychom se pak mohli dozvědět již v příští týden ve středu. 

Ptáte-li se, proč již příští středu, když nás v tento den budou dělit od potenciálního ještě celé dva týdny, odpověď je jednoduchá. Podle zdrojů portálu AppleTrack má totiž Apple v plánu uspořádat stejně jako v případě WWDC hybridní Keynote – tedy konferenci, která bude sice předtočená, avšak do Divadla Steva Jobse budou na její promítání pozváni i vybraní novináři, kteří si budou moci po konferenci nové hardwary chvíli osahat, jako tomu bylo v minulosti. A jelikož je třeba, aby si pozvaní zajistili ubytování a tak podobně, měl by Apple rozeslal pozvánky s dvoutýdenním předstihem, jak tomu bylo ještě v dobách, kdy pořádal konference jen fyzicky. 

Kromě iPhonů 14 (Pro) bychom se měli na zářijové Keynote dočkat například i odhalení Apple Watch Series 8, SE 2 či Pro. Spekuluje se rovněž o příchodu druhé generace AirPods Pro, HomePodu mini či třeba iPadu 10. Jelikož však Apple údajně počítá se druhou Keynote v říjnu, některé novinky si Apple zaručeně nechá právě na říjen. 

Dnes nejčtenější

.