Zavřít reklamu

Že se krást nevyplácí je vštěpováno do hlavy snad každému malému dítěti. I přesto jsou však krádeže ve světě na denním pořádku, což je ostatně i jeden z důvodů, proč vznikly lokalizátory AirTag, jelikož právě ty mají potenciál krádežím zabránit. A jak se nyní opět ukázalo, jejich potenciál je v tomto směru vskutku velký. 

Na Floridě se v uplynulých týdnech odehrál poměrně zajímavý případ, ve kterém hrál právě AirTag jednu z klíčových rolí. Na jednom z tamních letišť se totiž začaly záhadně ztrácet zavazadla, která na něj měla dorazit spolu s cestujícími, přičemž v některých měly být dokonce šperky za více než 15 00 dolarů. Nejednalo se však o žádnou záhadu, nýbrž o činnost jednoho ze zaměstnanců letiště, který si zavazadla nosil domů, aby si “přilepšil”. Právě to se mu však stalo ve výsledku osudným, jelikož v jednom z těchto zavazadel byl umístěn AirTag, který sice zaměstnanec našel a deaktivoval, ale než to stihl, AirTag odeslal svou polohu do aplikace Najít a pro policii pak už nebylo těžké si pro zaměstnance letiště dojít – tím spíš, když si polohu spojili s jeho adresou, která stála v pracovní smlouvě s letištěm. Muž je tak nyní zadržel a čeká na soud, jelikož jeho krádeže nebyly zrovna za nízké částky. 

AirTag se tedy opět ukázal jako vynikající společník, na kterého je rozhodně spoleh. Díky síti Najít je totiž extrémně univerzálním a hlavně pak komplexním doplňkem, který je navíc díky své nízké ceně velmi dostupný a tedy i využitelný víceméně kýmkoliv. Pokud tedy o jeho užitečnosti stále pochybujete, měli byste přestat – potenciál na zlepšení vašich životů totiž rozhodně má. 

Dnes nejčtenější

.