Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Hero Siege (Win + macOS)

Dnešní akce na hru Hero Siege ocení především milovníci starších roguelike her, které se i dnes těší obrovské popularitě. V této hře budete s vašim hrdinou čelit hordám nelítostných nepřátel, kteří se jen tak zastavit nenechají. Perfektním prvkem hry je talentový strom, čímž Hero Siege lehce zabrušuje i do RPG žánru.

  • Původní cena: 6,99 € (1,04 €)

Outer Wilds (Win)

Dnes můžete na platformě Steam zakoupit v akci také cenami ověnčený titul Outer Wilds. V této hře se ocitáte v hlubinách tajuplného vesmíru. Coby nejnovější posíla týmu Outer Wiílds Ventures zde budete muset v rámci vesmírného programu hledat řadu odpovědí uprostřed podivné, záhadné a neustále se vyvíjející sluneční soustavy.

  • Původní cena: 20,99 € (12,59 €)

TEKKEN 7 (Win)

Tekken je další z pokračování populární bojové herní série. Tentokrát se můžete těšit na rozuzlení dlouhotrvající klanové války mezi členy rodiny Mishima, chybět nebudou napínavé bitky a souboje, stejně jako strhující příběh.

  • Původní cena: 89,99 € (13,49 €)

Humankind (Win + macOS)

Pokud se řadíte mezi milovníky strategií, tak už jste pravděpodobně o chystaném titulu HUMANKIND již slyšeli. V této hře na vás totiž čeká řada zábavy a výzev, kdy doslova přepíšete celou historii lidstva. Vrátíte se totiž zpět v čase a budete ovládat lidstvo od úplných začátků, kdy budete moci vyvinout vlastní kultury a kompletně změnit zmiňovanou historii do té nejunikátnější podoby. Kam až se vám podaří posunout lidstvo?

  • Původní cena: 49,99 € (33,49 €)

Kingdom Two Crowns (Win + macOS)

Hra Kingdom Two Crowns potěší především všechny milovníky minimalistických strategií s pixelovou grafikou. Sami se přitom ocitnete v roli monarchy a vaším úkolem bude získat věrné poddané, vybudovat samotné království a následně jej ubránit od nejrůznějších zlodějů a podobně.

  • Původní cena: 19,99 € (5,99 €)

Dnes nejčtenější

.