Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

7Days: Backer

Pokud hledáte nějakou zábavu a dobrodružství se skvělým příběhem, zbystřete. Do akce také zamířila hra 7Days : Backer, ve které máte 7 dní na odhalení řady tajemství. Jedná se o interaktivní textový příběh, kdy nesmírně záleží na vašich volbách. Ty totiž určí nadcházející vývoj děje i to, zdali se ve finále postavíte na stranu dobra či zla.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Severed

Ve hře Severed se zhostíte role jednorukého bojovníka Saši, který se se svým mečem nachází na nepředstavitelné cestě. Vaším úkolem bude probojovat se skrze řadu nepřátel, uprchnout z děsu plného světa a úspěšně najít svou rodinu.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Castles of Mad King Ludwig

Desková hra Teda Alspacha se stavěním hradů ožívá na iOS. Vaším úkolem v této cenami ověnčené hře bude postavit extravagantní hrady pro bavorského krále Ludvíka. Hrady se staví po jednotlivých místnostech, přičemž v každém kole určuje ceny pro ostatní jiný hráč, a výsledkem je soutěživá a poutavá hra, ve které je stavění stejně zábavné jako vítězství!

  • Původní cena: 199 Kč (49 Kč)

The Bonfire: Fosaken Lands

Vybudujte osadu v zasněženém táboře a spravujte dělníky a zdroje, abyste přežili útoky příšer během nocí. Pomalu získáte přístup k pokročilým budovám a možnostem řemeslné výroby, budete objevovat a obchodovat s novými civilizacemi a odhalovat tajemství prastarých světů.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

The Bonfire 2 Uncharted Shores

V App Storu dnes můžete zakoupit v akci také titul The Bonfire 2 Uncharted Stories. V pokračování populární hry vás čeká dobrodružné objevování, stavění, shánění surovin a zdrojů a spoustu dalšího. V průběhu vašeho dobrodružství budete muset čelit nejrůznějším nástrahám a potýkat se s nepřáteli a všemi možnými monstry.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Block vs. Block

Hra s názvem Block vs. Block je upravená klasika z dob minulých. Světově nejatraktivnější logická hra všech dob nyní na vašem zařízení. 16 různých druhů tvarů. Hrajte proti počítači, anebo si na iPadu zahrajte proti svým přátelům.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Tiny Runner

Bavila vás kdysi populární hra Flappy Bird? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná byste mohli uvítat hru jako Tiny Runner. V této nikdy nekončící hře totiž bude vaším úkolem dosáhnout co možná největšího skóre, přičemž při běhu s vaší postavou budete čelit několika propadlištím a ostatním překážkám.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.