Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek. Zkratku stáhnete tak, že klepnete na její název.

AirPlay to Speaker with Sleep Timer

Zkratka s názvem AirPlay to Speaker with Sleep Timer vám v krátké chvíli umožní zahájit přehrávání vámi vybraného seznamu skladeb z Apple Music na vybrané Bluetooth zařízení se současným spuštěním časovače pro ukončení přehrávání. V nastavení zkratky bude před jejím spuštěním zapotřebí vybrat požadované Bluetooth zařízení spolu s požadovaným playlistem.

Paste Bin

Zkratka s názvem Paste Bin patří mezi nástroje, které vám usnadní proces kopírování a vkládání textu na vašem iPhonu. Zkratka umožňuje uložit do paměti hned několik různých záznamů, mezi kterými si následně můžete vybírat a pracovat s nimi podle potřeby. Uložené záznamy můžete také libovolně upravovat.

Bedtime

Zkratka s názvem Bedtime vám pomůže se záznamem a správou aktivit, souvisejících se spánkem, jeho sledováním a buzením. Bedtime vám umožní a usnadní správu budíků, nabídne funkci záznamů detailů o vašem spánku a nabízí také bohaté možnosti přizpůsobení.

Meditative Breathing

Zkratka s názvem Meditative Breathing vás provede dvěma různými druhy meditativních dechových cvičení. Na vás jenom bude, abyste vybrali požadovaný druh cvičení a počet dýchacích cyklů, a zkratka vám již prostřednictvím hlasové odezvy nebo notifikací na displeji vašeho iPhonu poskytne všechny potřebné instrukce.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.