Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Triangle – Strategy Game

Pravděpodobně vám nemusíme představovat legendární vědomostní pořad AZ Kvíz, ve kterém soutěžící musí spojit všechny tři strany trojúhelníku. Podobně funguje i zajímavá abstraktní strategická hra Triangle – Strategy Game. V té ale nebudete muset zodpovídat na soutěžní otázky, ale pouze vybírat políčka. Zvládnete porazit umělou inteligenci hrající proti vám?

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Pachoink!

Pachoink je roztomilá plošinovka pro iOS, se kterou si užijete spoustu zábavy. Vaším úkolem zde bude trefit kuličkami všechny cíle, které se při hře objeví na displeji vašeho iPhonu. Některé úrovně jsou náročnější na správné načasování, jiné zase na preciznost nebo sílu. Zvládnete je všechny?

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Rebel Cops

V tahové strategické hře Rebel Cops povedete četu vzbouřených policistů, kteří jsou připraveni čelit jakékoliv zločinecké organizaci. Jelikož se jedná o vzbouřenou policejní jednotky, nebudete mít nikdy jisté zásoby a jakýkoliv špatný krok vás může stát život vašich policistů. Zvládnete bojovat za stranu spravedlnosti?

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Video LUT Editor

Aplikace Video LUT Editor cílí především na ty uživatele, kteří se zajímají o svět 3D snímků, videí a modelování a hledají nějaký nástroj, který by jim dokázal v tomto směru pomoci. V takovém případě by vás mohla zaujmout aplikace Video LUT Editor. Jak aplikace funguje a co vše nabízí si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Smart Resize 2X

Do akce dnes také zamířila zajímavá aplikace Smart Resize 2x, která nabízí poměrně zajímavé možnosti. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete až dvojnásobně zvětšit vaše obrázky, k čemuž aplikace používá propracované algoritmy a možnosti umělé inteligence. Díky tomu nedojde ke ztrátě kvality. Zároveň si poradí i s retušováním nevyžádaných objektů.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dead Cells

Jestliže se řadíte mezi vášnivé milovníky akčních RPG her, zbystřete. Dnes se totiž v akci objevila vcelku oblíbená hra Dead Cells, ve které se zhostíte role alchymisty, jehož experiment bohužel dopadl fatálně. Díky tomu ale zjistíte, že smrtí život zdaleka nekončí a vydáte se na zajímavé dobrodružství skrze tajuplnou oblast, kde na vás bude čekat řada obtížných nepřátel.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Brushstroke

Proměňte své fotografie v malby s aplikací Brushstroke. Aplikace s názvem Brushstroke dovedně přemění vaše snímky v krásné malby jediným dotykem. Výsledná díla můžete upravovat, podepisovat a sdílet.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.