Zavřít reklamu

Streamovací služba Disney+ se u nás těší poměrně velké oblibě. Dnes se spolu podíváme na to, jaké filmové novinky můžete v jejím rámci zhlédnout v průběhu tohoto víkendu. Rozhodnete se pro Amazing Spider-Man 2, drama Hashtag podvodnice nebo něco jiného?

Amazing Spider-Man 2

Být Spider-Man je skvělé, ale má to i svou odvrácenou stranu: pouze Spider-Man může ochránit své spoluobčany z New Yorku před hrozivými padouchy, kteří ohrožují město. S příchodem Electra se Peter musí postavit nepříteli, který je mnohem mocnější než on. A když se vrací jeho starý přítel Harry Osborn, Peter si uvědomuje, že všichni jeho nepřátelé mají jedno společné: OsCorp.

Disney+ si můžete předplatit zde

Hashtag podvodnice

Ambiciózní mladá žena (Zoey Deutch) si nachází příznivce a slávu tím, že se vydává za přeživší smrtícího útoku, ale brzy zjistí, že za proslulost na internetu se platí strašná cena.

Disney+ si můžete předplatit zde

Poslední gangster: Pravda a lež

Rozhovor s jedním z nejznámějších nájemných vrahů v historii mafie, Sammym „The Bull“ Gravanem. On a John Gotti, hlava rodiny Gambino, léta ovládali části newyorské ekonomiky díky vládě strachu a zastrašování. Loajalita k „Rodině“ ho stála zničující cenu.

Disney+ si můžete předplatit zde

Rakeťák

Akční a dobrodružný sci-fi film a ucelený příběh o původu Buzze Rakeťáka, hrdiny, jenž se stal inspirací pro hračku „Rakeťák“, sleduje legendárního strážce vesmíru, po té co uvíznul na nepřátelské planetě 4,2 milionů světelných let od Země, spolu se svou velitelkou a posádkou. Buzz se snaží najít cestu domů v prostoru a čase, přičemž se k němu přidá skupina ambiciózních nováčků a roztomilý kočičí robot Sox, který mu bude společníkem. Situaci zkomplikuje a misi ohrozí příchod Zurga, impozantní postavy s armádou bezohledných robotů a záhadným programem.

Disney+ si můžete předplatit zde

Assembled – jak se natáčel seriál Ms. Marvel

Připoutejte se vedle Iman Vellani, která se vydává na svou životní jízdu, aby se stala slečnou Marvel studia Marvel! Na této neuvěřitelné cestě budeme s Iman na každém kroku, od konkurzu a kostýmních zkoušek až po oživení této fanoušky oblíbené postavy, až se rozjedou kamery. Je to příběh o dospívání mladé ženy, která se kulturně ocitla mezi dvěma světy, dělá vzrušující objevy a prožívá své životní období. Zjistíme, jak Iman prochází zkušenostmi velmi podobnými její postavě Kamale, když se obě stávají slečnou Marvel přímo před našima očima. Balancuje mezi rodinou, přáteli a nově nabytými superschopnostmi, zároveň se učí taneční choreografii, a ještě si najde čas na Avengers Con? To chce obětavost. Tento díl seriálu ASSEMBLED je vstupenkou k poutavým záběrům ze zákulisí spolu se zasvěcenými rozhovory s herci a štábem během natáčení. Sledujte, jak slečna Marvel stoupá k novým výšinám!

Disney+ si můžete předplatit zde

Dnes nejčtenější

.