Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Dead Cells

Jestliže se řadíte mezi vášnivé milovníky akčních RPG her, zbystřete. Dnes se totiž v akci objevila vcelku oblíbená hra Dead Cells, ve které se zhostíte role alchymisty, jehož experiment bohužel dopadl fatálně. Díky tomu ale zjistíte, že smrtí život zdaleka nekončí a vydáte se na zajímavé dobrodružství skrze tajuplnou oblast, kde na vás bude čekat řada obtížných nepřátel.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Cat Quest

Vrhnětei se do velkolepého dobrodružství plného draků, magie a koček, pronásledujte zákeřného Drakotha a pokuste se zachránit svou unesenou kočičí sestru. Prozkoumejte obrovskou mapu světa Felingard, plného doupat, jeskyní a tajuplných zákoutí.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Notes Writer Pro: Sync & Share

Notes Writer Pro je výborný pomocník pro všechny, kteří si potřebují pořizovat poznámky, zápisky a další záznamy podobného typu. Aplikace nabízí základní i pokročilé možnosti práce s dokumenty ve formátu PDF včetně vyplňování a podepisování formulářů a mnoho dalšího.

  • Původní cena: 199 Kč (149 Kč)

ACDSee Pro

Dnes do akce zamířila také aplikace ACDSee Pro, kterou možná někteří pamatují ještě z PC. ACDSee Pro ve verzi pro iOS zařízení kombinuje výkonný fotoaparát a nástroje pro úpravu fotografií. Nabízí podporu RAW formátu, umožňuje tvorbu koláží a mnoho dalšího.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Tower of Fortune 2

Řadíte se mezi milovníky klasických retro RPG titulů? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na hru Tower of Fortune 2. V této hře se zhostíte role svého hrdiny a váš úkol bude jasný – budete muset následovat zajímavý příběh a postupně vylepšovat svou postavu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Secret of Mana

Hra Secret of Mana byla původně vydána v roce 1993. Herní svět vzala doslova útokem, s nadšenou odezvou se setkal její inovativní real-time bitevní systém a na svou dobu pokročilá grafika. Legendární RPG hru s okouzlujícím herním prostředím si nyní můžete zahrát i na svém iOS zařízení.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Dnes nejčtenější

.