Zavřít reklamu

Předplácíte-li si Spotify, máme pro vás dobrou zprávu. Tento streamovací gigant se totiž nyní rozhodl pro nasazení další užitečné funkce, která vám zpříjemní využívání jeho stejnojmenné aplikace. Nejedná se sice o nic převratného, přesto však tato funkce potěší. 

Není tomu tak dlouho, co Spotify oznámilo, že se u verze Premium chystá rozdělit tlačítka Play na dvě – konkrétně pak na Play a Shuffle, díky čemuž by tak měli být uživatelé schopni rychleji zvolit jimi požadovaný režim, kdy u Play poběží skladby popořadě, u Shuffle pak “popřeházeně”. A právě tento prvek nyní začal v poslední aktualizaci jak pro iOS, tak Android aplikaci rozšiřovat, což je bezesporu pozitivní. 

Spotify-launches-individual-buttons-for-Premium-users

Bohužel, stejně jako v případě Google Maps, praktikuje i Spotify u aktualizací pozvolné rozšiřování, což jinými slovy znamená, že na update, který novinku zpřístupní, můžete čekat řádově hodiny, ale klidně i dny či týdny. Samotné Spotify se ostatně ve své tiskové zprávě, kterou novinku ohlásilo, nechalo slyšet, že s jejím rozšířením po celém světě počítá právě v horizontu několika týdnů. 

Dnes nejčtenější

.