Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Kingdom Come Deliverance Royal Edition (Win)

Do akce dnes zamířil také populární titul Kingdom Come: Deliverance. Vydejte se na dobrodružství v českých zemích za dob vlády posledních Lucemburků, zažijte napínavé souboje, prožijte setkání s celou řadou zajímavých postav a užijte si středověk alespoň na obrazovce vašeho počítače. V Royal Edition balíčku dále najdete kromě základní hry také DLC Band of Bastards, A Woman’s Lot a další.

  • Původní cena: 39,99 € (9,99 €)

DAYZ (Win)

Děj populární hry s názvem DAYZ se odehrává v postapokalyptickém světě, který zaplavili nebezpeční nemrtví. Vy jste jedním z mála přeživších, a vaším úkolem bude i nadále bojovat o život, spojit své síly s ostatními a bránit se zákeřným zombie útokům.

  • Původní cena: 39,99 € (23,99 €)

Subnautica: Below Zero (macOS + Win)

Jak název napovídá, ve hře Subnautica: Below Zero se ponoříte do ledových, mrazivých vod na jedné z mimozemských planet ve vesmíru. Vaše mise je jasná – přežít. Dokážete se o sebe v tomto dobrodružství postarat tak, abyste opravdu byli schopni odolat všem nástrahám a úskalím, která na vás zde čekají?

  • Původní cena: 29,99 € (14,99 €)

Project Zomboid (Win + macOS)

Project Zomboid je napínavý a zběsilý zombie survival. Jste jedním z přeživších, a musíte se udržet naživu co možná nejdéle, zatímco na vás budou útočit hordy krvelačných nemrtvých. Sbírejte potřebné předměty, stavte a budujte strategické vybavení, obstarávejte si potravu, a nezapomínejte bojovat.

  • Původní cena: 16,79 € (11,75 €)

Green Hell (Win)

Ve hře s názvem Green Hell se ocitáte uprostřed amazonského deštného pralesa, kde bude vaším hlavním úkolem přežít, a to s nasazením všech dostupných prostředků. V průběhu hry postupně pozorujete, jak na vás izolace a osamění dopadá, a jak ovlivňuje vaši duši i tělesnou schránku.

  • Původní cena: 20,99 € (14,69 €)

Dnes nejčtenější

.