Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek. Zkratku stáhnete kliknutím na její název.

Sleep Widget

Pokud na iPhonu sledujete statistiky, týkající se vašeho spánku, určitě se vám bude hodit zkratka s názvem Sleep Widget. Zkratku můžete buďto umístit na plochu, nebo ji spouštět z nativních Zkratek, a nechat si zobrazit údaje o vašem spánku z uplynulé noci, vybraného data k kalendáři nebo k náhodně vybranému dni. K lepšímu fungování Sleep Widget doporučují tvůrci aplikaci Charty.

MyUtilities

MyUtilities je multifunkční zkratka, která vám na vašem iPhonu umožní provádět nejrůznější užitečné akce. S pomocí této zkratky můžete například ovládat přehrávání hudby, vyhledávat na webu, zobrazit aktuální předpověď počasí nebo třeba vytvářet animované GIFy.

PhotoMap Thumbnail

PhotoMap Thumbnail je velice zajímavá zkratka, která vám během chvilky dokáže u vámi vybraných fotografií či videí z fotogalerie vašeho iPhonu vytvořit náhled s mapou místa, kde byl daný záběr pořízen. Velikost a umístění náhledu, stejně jako řadu dalších parametrů, si můžete v rámci zkratky plně přizpůsobit.

Pick a Movie

Nemůžete se rozhodnout, u jakého filmu strávíte váš dnešní netflixový večer? Můžete si na pomoc přivolat zkratku s názvem Pick a Movie. Podobně jako nejrůznější webové stránky, které jsou k tomuto účelu určeny, vám umí zkratka Pick a Movie vybrat na základě vámi zadaných požadavků tip na film ka zhlédnutí, a umožní vám také rychlé vyhledávání.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.