Zavřít reklamu

Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Božská Florence

Meryl Streep v roli závratně bohaté ženy, jejímž jediným snem je zpívat. Bohužel její hudební nadání a hlas jsou jednoznačně příšerné. Když se v roce 1944 rozhodne uspořádat velkolepý koncert v Carnegie Hall, její manžel a manažer Hugh Grant, který ji láskyplně chrání před krutou pravdou o jejím talentu, najednou čelí obtížné výzvě.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Božská Florence pořídíte zde.

Krvežíznivý strach ve městě

Veterinář zaměstnaný v zoologické zahradě se zaplete do děsivého dobrodružství, neboť mu je svěřeno vedení akce, při které má být polapen krvelačný lev, ohrožující pokojné obyvatele Amsterdamu.

  • 49,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Holandština, angličtina

Film Krvežíznivý strach ve městě pořídíte zde.

Hrdinové ohně

Film Hrdinové ohně,natočený na motivy skutečné události, vypráví hrdinský příběh provinčního hasičského sboru, který se díky naději, odhodlání a obětavosti svých členů stal jedním z nejelitnějších hasičských týmů ve Spojených státech. Jejich nesmírná odvaha a jedinečné spojenectví vyvstane ve chvíli, kdy bujují proti katastrofálnímu požáru, který ohrožuje vše, co je jim blízké. V hlavních rolích excelují Josh Brolin, Miles Teller, Taylor Kitsch, Jeff Bridges, James Badge Dale a Jennifer Connely.

  • 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Hrdinové ohně pořídíte zde.

LEGO příběh

Fiktivní Lego město Buigsburg se ocitá v ohrožení. Lord Byznys se totiž zmocní nesmírně nebezpečné zbraně zvané Krágl a s její pomocí chce zničit celý svět. Strážce zbraně, starý Vitruvius, ho varuje a řekne mu o proroctví, že se jednoho dne objeví vyvolený, který přinese blokátor, zničí Krágl a nastolí pořádek. Lord Byznys toho nedbá a zbraň odnáší. Po nějakém čase stavební dělník Emmet spadne do jámy, kde objeví blokátor, dotkne se ho a omdlí. Ve snu se střetne s Vitruviusem, který mu řekne, že on je vyvolený a že jedině on dokáže zastavit Byznyse a zachránit Lego svět.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film LEGO příběh pořídíte zde.

G.I. Joe: Odveta

Největší američtí hrdinové se vracejí a jsou donuceni k tomu, aby se zodpovídali za strašlivý zločin, který nespáchali. Nyní musí G.I. Joeové znovu čelit svému úhlavnímu nepříteli, Kobře, a také novým nebezpečným hrozbám působícím uvnitř vlády. Když všechno ostatní selže, zbývá jediná možnost: Odveta.

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film G.I. Joe: Odveta pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.