Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Devour (macOS + Win)

Chcete se bát, nevadí vám infarktové situace a máte chuť na pořádné dobrodružství? Pak by vás mohla zaujmout hra s názvem Devour – Banish Evil Together. V této kooperativní survival hře, kterou lze hrát až ve čtyřech lidech, je vaším úkolem zastavit posedlé členy temného kultu, a zároveň udělat vše pro to, abyste přežili. O lekačky zde rozhodně nebude nouze.

  • Původní cena: 3,99 € (3,19 €)

Left 4 Dead Bundle (Win + macOS)

Pokud máte v oblibě akční zombie řežby Left 4 Dead, můžete dnes na Steamu využít této speciální akce. V jejím rámci můžete v jednom balíčku získat herní tituly Left 4 Dead Game of the Year Edition a Left 4 Dead 2. Oba tituly samozřejmě nabízí plnou podporu ovladačů, možnost online kooperativní hry a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 16,38 € (2,44 €)

House Flipper (Win + macOS)

Pokud v posledních dnech hledáte nějakou zajímavou hru, která by vás dokázala parádně zabavit, zbystřete. Do akce totiž znovu zamířil titul House Flipper, ve kterém budete kupovat chátrající nemovitosti, jež následně vrátíte do perfektního stavu. Díky tomu je tak můžete opět prodat a přijít si tak na zisk. Samozřejmě se budete muset potýkat s výzvami klasické rekonstrukce, kdy budete řešit nepořádek, elektriku, malování a řadu dalších.

  • Původní cena: 20,99 € (10,49 €)

Satisfactory (Win)

Satisfactory je poutavá dobrodružná first-person hra, odehrávající se v otevřeném světě, ve kterém bude vaším úkolem budovat nejrůznější továrny. V průběhu hry můžete také sami nebo s přáteli prozkoumávat cizí planetu, budovat své impérium a vylepšovat výrobu.

  • Původní cena: 29,99 € (17,99 €)

Red Dead Redemption 2 (Win)

Dnes můžete prostřednictvím služby Steam stáhnout za zvýhodněnou cenu také populární a cenami ověnčenou westernovku Read Dead Redemption 2. Ponořte se do strhujícího psance Arthuira Morgana a jeho gangu Van der Linde a vraťte se do dob úsvitu moderní éry na území Spojených států.

  • Původní cena: 59,99 € (29,99 €)

Dnes nejčtenější

.