Zavřít reklamu

Francouzský Ubisoft oznámil první mobilní hru z populární střílečkové série The Division již minulý rok v květnu. O projektu s podtitulem Heartland jsme se však od té doby nic nového nedozvěděli. V žebříčku priorit ho v portfoliu vydavatele nahradila další mobilní odbočka, která dorazí zřejmě dříve než před ní oznámený titul. Tom Clancy’s The Divison: Resurgence toho o sobě nejprve také mnoho neprozradilo, nyní jsme se ale dočkali rovnou několika minut záběrů pořízených z hraní na mobilním telefonu.

Kromě tradičně vypadající hratelnosti v ukázce z hraní, kterou od ustavené série očekáváme, se vývojáři podělili i o delší video, v němž se šéf komunikace s komunitou James Berry podělil o mnoho zajímavých informací o vývoji mobilního titulu. Mimo jiné v něm představuje i nově dostupné frakce a představuje příběh, který se bude soustředit na první momenty propukající epidemie v New York City.

Samotná hratelnost místy nevypadá moc dobře, vývojáři však připomínají, že hra je teprve ve své alfa verzi. The Divison: Resurgence však ambice nechybí. Půjde o multiplayerovou hru v otevřeném světě a o jednoho z kandidátů útočícího na titul nejpopulárnější mobilní střílečky v nadcházejících letech. Division je přitom další z řady značek, které se na přenosná zařízení přesouvají. Nedávno například na telefony zamířil Apex Legends a v budoucnu se můžeme těšit také na Battlefield nebo Call of Duty Warzone.

Dnes nejčtenější

.