Zavřít reklamu

Veškeré spekulace nad designem chystaných iPhonů 14 Pro (Max) jsou de facto u konce. Poté, co se v předešlých měsících naprostá většina zdrojů shodla na tom, že budou novinky vypadat zezadu a zboku stejně jako iPhony 13 Pro (Max), přičemž přední stranu telefonu bude místo výřezu zdobit dvojice průstřelů, totiž tyto informace potvrdil před pár minutami i velký únik výrobních plánů Applu. Na uniklá schémata se můžete podívat na prvních dvou snímcích níže, další snímky jsou pak konceptem iPhonů 14 Pro (Max). 

O zveřejnění výrobního schématu iPhonu 14 Pro Max se postaral konkrétně velmi dobře informovaný leaker DuanRui, který v minulosti s předstihem odhalil celou řadu chystaných Apple novinek v čele s MacBooky Air M2, iPhony SE 3 a tak podobně. Leakerovi se nyní dostaly do rukou dva snímky zachycující výrobní nákresy novinky s tím, že je z nich zcela patrné jak zachování tvaru telefonu jako takového, tak i mírné zvětšení fotomodulu, ale hlavně výměna výřezu v displeji za dvojici průstřelů, které přitom působí na schématu jako relativně velké. Jelikož však budou obklopeny ze všech stran zobrazovací plochou, ve výsledku by měly s displejem vcelku slušně splynout a být tedy nenápadnější než je tomu nyní u klasického výřezu. Víc zajímavého toho nicméně už z nákresu vyčíst nelze. 

Všechny nové iPhony by měl Apple představit v průběhu letošního podzimu, konkrétně pak hned v první polovině září s tím, že většinu modelů by měl být schopen prodávat od druhé poloviny téhož měsíce. Jediný model, nad kterým visí otazníky, je 14 Max, u kterého se má Apple údajně potýkat s velkými výrobními problémy, které znemožňují jeho naskladnění před startem prodejů v dostatečném množství. 

Dnes nejčtenější

.