Zavřít reklamu

Streamovací služba Disney+, která si relativně nedávno našla cestu i k českým uživatelům, se u nás těší poměrně velké popularitě. Její programová nabídka je skutečně bohatá, a kromě populárních seriálů i kasovních celovečerních trháků zde najdete pestrou škálu dokumentů. Které dokumenty se momentálně na Disney+ těší největší popularitě?

Machine Gun Kelly: Můj růžový život

Strhující dokumentární snímek s názvem Machine Gun Kelly: Můj růžový život poutavým způsobem mapuje vzestup, kariéru a život tohoto populárního hudebníka, poodhalí zákulisí natáčení skladby Tickets to my Downfall a ukáže vám všechny světlé i stinné stránky slávy a hudebního průmyslu. Upřímné nahlédnutí do soukromí hudebníka ocení nejen jeho fanoušci.

Disney+ si můžete předplatit zde

Záchrana

Dokument s názvem Záchrana (The Rescue) vypráví příběh z roku 2018, který jistě mnohým uvízl v paměti. Dvanáct chlapců spolu se svým trenérem tehdy uvízlo v zatopené jeskyni na severu Thajska. Dokument odhaluje riskantní svět jeskynního potápění a ukazuje obdivuhodnou odvahu a soucit záchranářů i vzájemnou lidskost mezinárodní komunity, která vznikla za účelem záchrany chlapců.

Disney+ si můžete předplatit zde

The Kardashians: An ABC News Special

V tomto dokumentu mohou diváci prostřednictvím unikátních záběrů, fotografií a videí sledovat rodinu Kardashianových, která po dlouhá léta nechávala veřejnost nahlédnout do svého soukromí prostřednictvím kamer ve známé reality show.

Disney+ si můžete předplatit zde

Free Solo

Free Solo je směsicí napínavého thrilleru a inspirativního životního příběhu sportovce, který si klade fyzicky i psychicky náročné cíle a snaží se dosáhnout hranice nemožného. V období začátku příprav na obtížný výstup se jeho aura nepřemožitelnosti, kterou si po desetiletí zdařile budoval, nečekaně rozpadá. Vztah s novou přítelkyní znamená též změnu ve vnímání nebezpečí úrazu a nezdarů. Vasarhelyiová a Chin umně a s citem zachycují hluboce lidské okamžiky stejně jako životu nebezpečný výkon, to vše s excelentní, místy až závrať způsobující kamerou. Výsledkem je triumf lidského ducha.

Disney+ si můžete předplatit zde

Tajemné hlubiny 3D

V novém filmu Tajemné hlubiny 3D spojuje oscarový režisér James Cameron svůj filmařský talent s vášní pro průzkum fantastických prostředí. Cameron využívá základních konceptů astrobiologie (vědy, zkoumající život na jiných planetách), podle nichž by mohly bizarní živočišné druhy, žijící v extrémních podmínkách na dně našich oceánů, poskytovat představu o podobě života na jiných planetách. Režiséra na výpravě doprovází skupina mladých mořských biologů a výzkumníků z NASA, kteří sdílejí jeho zápal a nadšení pro průzkum možného vztahu mezi tvory v oceánských hlubinách a životem, který možná jednoho dne najdeme v okolním vesmíru.

Disney+ si můžete předplatit zde

Dnes nejčtenější

.