Zavřít reklamu

I když je venku počasí leda tak na koupání, třeba budete chtít po západu slunce po dni proleženém u vody mrknout na Netflix. I v tomto týdnu se jednička mezi videostreamovacími službami činila a nabídla hned několik zajímavých tipů. Pojďme se na ně podívat.

Stranger Things (4. série, 2. část)

Naprostá povinnost. Velkolepý závěr čtvrté série, který přichází ve dvou epizodách, jejichž délka je dohromady zhruba 4 hodiny, takže podívaná to bude dlouhá a skvělá. Tvůrci před časem tvrdili, že v těchto dvou epizodách mají mít více efektů než celá třetí série.

Adak: Ostrov pokladů

Fanoušci dokumentů jistě tento dokumentární seriál ocení. V něm se parta odborníků vydá hledat do drsné aljašské divočiny poklad pirátů. Seriál má osm epizod.

My jsme Upshawovi (2. série)

Černošská rodina řeší každodenní problémy, buduje si šťastný domov a touží po lepším životě. Komediální seriál z dělnického prostředí americké Indiany. Druhá série dostává 8 nových epizod.

Laser na mimozemšťany

Příběh vypráví o dvou kamarádech, kteří jsou na rozlučce se svobodou, jež je ukončena kvůli invazi mimozemšťanů. A právě tato dvojce se rozhodne zasáhnout. Z mládí mají totiž oba velké zkušenosti z laser arény. Odpočinkový akční film.

Bastard!! -Heavy Metal, Dark Fantasy

Temné síly chtějí oživit bohyni zkázy Anthrasaxu, a království Meta-Ilicana proto musí přivolat na pomoc nevyzpytatelného temného čaroděje. Anime seriál o 13 epizodách.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.