Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Continual for Instagram

Continual vám umožní sdílet videa jakékoliv délky na Instagram Stories. Nyní už nemusíte stlačit vaše příběhy do 10 sekund. Mluvte a nahrávejte, jak dlouho budete chtít. V Instagram Stories můžete sdílet videa, které mají max. 10 sekund, Continual vám pomůže rozdělit dlouhá videa na 10 vteřinové klipy, takže je můžete uploadovat sekvenčně.

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

AnatomyMapp

Zakoupením aplikace AnatomyMapp získáte prvotřídní a vcelku praktický nástroj, který vám dokáže pomoci při studiu muskuloskeletální anatomie člověka. Obrovskou výhodou navíc je, že vás aplikace dokáže i otestovat, díky čemuž si můžete ověřit své dosavadní znalosti.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Game Score Counter

Jak již samotný název napovídá, aplikace Game Score Counter vám poslouží zejména při počítání aktuální skóre při různých hrách. Pokud s vašimi přáteli čas od času sportujete a případně hrajete různá utkání, tak by vám tento nástroj rozhodně neměl chybět. Aplikace je navíc dostupná i pro jablečné počítače.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Fireworks Tap

Tato aplikace zaujme především děti, ale může být nápomocna i vám k vytvoření screenshotů pro pozadí telefonu. Její ovládání je velmi snadné – pouhým ťukáním na displej vytváříte ohňostroje různých barev.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Construction Simulator PRO

Napadlo vás někdy, jaká je asi práce na velké stavbě? To si na „vlastní kůži“ budete moci vyzkoušet v relativně propracované hře Construction Simulator PRO, kde se například zhostíte role operátora obrovského jeřábu. Konkrétně před vámi bude ležet řada úkolů, díky čemuž postupně uvidíte, jak před vámi roste stavba.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Break Brick Out

Úkol je jasný. Odstraňte všechny kostičky, které pře vás Break Brick Out postaví. K tomu budete potřebovat rychlé reakce a palec, jednu kuličku a trochu trpělivosti. Pozor, zábava končí, jakmile vám kulička spadne do propasti.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Crash the Comet

Jestliže hledáte nějakou skvělou nenáročnou hru, která vás dokáže zabavit především při dlouhých chvílích, možná by vás mohl zaujmout titul Crash the Comet. V této hře totiž letíte s kometou skrze přednastavený prostor, přičemž musíte zajistit, že nenarazíte do žádné hrany.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.