Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Youtubers Life: Gaming Channel

Zajímalo vás někdy, jaký asi může být život YouTubera, který se zaměřuje na hraní her? Přesně tohle si můžete vyzkoušet v zábavném simulátoru Youtubers Life: Gaming Channel. Zhostíte se přitom role začínajícího tvůrce videí a vaším úkolem pochopitelně bude, abyste natáčeli videa, postarali se o růst vašeho kanálu a stali se světovou hvězdou.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Esports Life Tycoon

Další podobnou hrou je Esports Life Tycoon, která potěší především vášnivé hráče počítačových her. Sami se přitom zhostíte role manažera takzvaného e-sport týmu a vaším úkolem bude, aby vaši svěřenci vystoupali na samotný vrchol a následně se na něm i udrželi.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Railways!

Řadíte se mezi milovníky vlaků a rádi byste si zahráli nějakou tematickou hru? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, zbystřete. Do akce totiž zamířila hra Railways!, ve které budete muset být velice obezřetní, abyste neudělali byť jen jedinou chybu. Vaším úkolem totiž bude ovládat železniční tratě takovým způsobem, abyste pasažéry včas přepravili, aniž by došlo k jakékoliv nehodě.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

You are Hope

V RPG hře You are Hope před vámi bude ležet velice obtížný úkol. Vaším cílem totiž je, abyste spolu s ostatními hráči kompletně vybudovali civilizaci a všem potomkům navíc budete muset vymýšlet jména. Problémem ale je, že vždy přebíráte kontrolu nad dalším potomkem, který se může nacházet kdekoliv ve světě a vy s ním tak musíte přežít.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

aTimeLogger Time Tracker

Zajímalo vás někdy, kolik času trávíte například prací, učením a podobně? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace aTimeLogger – Time Tracker, která navíc nabízí praktický widget a povede přehledy o vašich aktivitách. Jak to celé vypadá a funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Drink Water – Daily reminder

Pitný režim je pro lidské tělo nesmírně důležitý, ale přesto na něj lidé častokrát zapomínají. V tomto směru se skvělým parťákem může stát aplikace Drink Water – Daily reminder, s jejíž pomocí už tento problém mít nebudete. Program vám totiž bude připomínat, abyste se napili, a zároveň slouží pro vedení statistik toho, kolik tekutin jste za daný den vlastně přijali.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Youtubers Life – Music

V posledních letech si obrovskou popularitu získali tvůrci zajímavého obsahu neboli takzvaní YouTubeři. Jejich roli si budete moct vyzkoušet na „vlastní kůži“ prostřednictvím hry Youtubers Life – Music, kdy se zhostíte role zmiňovaného YouTubera, který se zaměřuje na tvorbu hudebního obsahu.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.