Zavřít reklamu

AirPody jsou v současné době nejprodávanější sluchátka na světě – a není se čemu divit, jelikož nabízí nespočet skvělých funkcí, parádní zvuk, jednoduché ovládání a mnoho dalšího. Aby Apple ještě více upevnil prodeje svých sluchátek, tak na začátku tohoto měsíce spustil novou reklamní kampaň. V té si hlavní roli střihl známý Harry Styles, který s využitím skladby Music For a Sushi Restaurant propaguje právě AirPody. Celá reklama se nese v duchu siluet, které jsou naprosto ikonické pro iPod, jenž kalifornský gigant před nedávnem usmrtil.

 

Apple se však už pár let snaží prosadit také na v současné době nejpopulárnější sociální síti TikTok. Zde totiž společnost vytvořila nový filtr, který zakládá na výše zmíněné reklamě. Jablečná společnost dokonce vyzvala některé přední tvůrce na TikToku, jmenovitě například Kendru Willis, Nifè či Yai Ariza, k tomu, aby s propagací nového filtru a s ním i AirPodů pomohli. Tento efekt mohou využít i jedinci, kteří nemají AirPody k dispozici, jelikož je filtr dokáže přidat – konkrétně ty třetí generace. Při natáčení videa s využitím filtru pak virtuální sluchátka sledují pohyb osoby, takže tvůrci mohou tančit a cítit se tak jako ve zmíněné reklamě.

Pokud byste si chtěli nový filtr od Applu na TikToku vyzkoušet, tak pro vás mám bohužel špatnou zprávu, protože pro Česko není k dispozici. V minulosti už Apple na TikToku propagoval své produkty a služby několikrát. V roce 2021 se například spojil se zpěvačkou a herečkou Olivia Rodrigo, kdy došlo k natočení hudebního videa, které bylo natočeno na iPad. V roce 2020 pak Apple poprvé využil svůj účet na TikToku k propagaci iPhonu 12 a 12 mini. TikTok se neustále stává populárnějším, a tak není divu, že se Apple chce na této vlně popularity svézt.

Dnes nejčtenější

.