Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Moncage

Moncage je skvělá hra, která opravdu pořádně potrápí vaše mozkové závity. Její děj se odehrává uvnitř záhadné kostky, jejíž stěny tvoří další kostky s vlastním unikátním světem. Na první pohled zde nevidíte žádné souvislosti, jakmile se ale podíváte blíže, zjistíte, že jsou světy vzájemně propojené. Vaším úkolem je při postupném luštění hádanek odkrýt celý příběh.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Lovecraft’s Untold Stories

V akční RPG hře Lovecraft’s Untold Stories se vrhnete do objevování tajuplného světa, který je vždy zcela náhodně vygenerovaný a čeká v něm na vás spousta zajímavých příběhů. Vy sami budete muset bojovat s různými monstry z bájného světa, vylepšovat si vaše nástroje, řešit hádanky a postupně tak porazit vašeho hlavního nepřítele, kterým je prastarý bůh.

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

To the Moon

Ve hře To the Moon budete hrát za dva doktory, kteří se rozhodli naplnit poslední přání umírajícího muže. Tito dva doktoři se totiž živí tím, že lidem dopřejí „další život,“ který se ale odehrává pouze v jejich hlavě. To the Moon ale skrývá spoustu tajemství a různých hádanek, jenž zcela mění děj hry a doslova vás vtáhnou do děje.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Future Ludo

Zahrajte si tuto známou, strategickou stolní hru nově na vašem iPadu či iPhonu. Nyní však nehrajete na papíře, jak je zvykem, ale přímo ve virtuálním vesmíru. Hoďte kostkou a probojujte se se svou mateřskou lodí až do cíle. Podporuje hru až pro 4 hráče.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Safety Note+ Pro

S pomocí aplikace Safety Note + si můžete do svého iPhonu zadávat poznámky a zápisky všeho druhu, a budete mít vždy jistotu, že jsou v naprostém bezpečí. Safety Note + nabízí bohaté možnosti zamykání a zabezpečení vašich poznámek, ale také nástroje pro úpravu a přizpůsobení aplikace, podporu vyjímání, kopírování a vkládání, možnost zálohy přes iTunes nebo třeba sdílení obsahu přes Bluetooth a Wi-Fi.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Juicy Realm

Juicy Realm je roztomilá roguelike hra, ve které se vaším nepřítelem stává… ovoce. Odehrává se ve světě, kde se stírá hranice mezi zvířaty a rostlinami. Při svém objevování tohoto světa budete muset čelit pestré paletě nejrůznějších nepřátel, zatímco budete vylepšovat svou postavu pro další bitvy.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Guest List Organizer Pro

Organizujete čas od času nějaké soukromé/neveřejné události, u kterých si potřebujete předem zpracovat seznam hostů? Jestli ano, mohla by vám přijít vhod aplikace Guest List Organizer Pro, s jejíž pomocí si takovéto seznamy můžete kdykoliv vytvářet. Výhodou je, že jsou automaticky synchronizovány prostřednictvím iCloudu a můžete je také v okamžiku exportovat a sdílet.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.