Zavřít reklamu

Obavy se naplnily. Tak přesně tato myšlenka musí vyskočit prakticky každému při pohledu na dodací doby vybraných MacBooků Pro M2. Řeč je konkrétně o nejvyšší konfiguraci se 24GB RAM pamětí. Na tu si totiž počkáte při dnešním objednání dobré dva měsíce. 

Že má dodavatelský řetězec Applu kvůli opětovnému rozpuku pandemie koronaviru v Asii v určitých problémech se proslýchá dlouhodobě. Právě dodací doba nových MacBooků Pro však ukázala celou situaci ve vší její síle. Ačkoliv je naštěstí většina modelů dostupná v řádu dnů, maximálně pak týdnů, právě zmiňovaná varianta se 24GB RAM vám dorazí při dnešním objednáním mezi 3. až 10. srpnem – tedy za dobrý měsíc a půl.

Bude extrémně zajímavé sledovat, jak na tom bude z hlediska dodací doby nový MacBook Air. U něj si totiž dal Apple na čas a spuštění jeho prodejů má v plánu až v průběhu následujícího měsíce a to takřka 100% ze stejného důvodu, ze kterého je zdržen MacBook Pro M2. Snad na tom tedy bude novinka i v nejvyšší konfigurací alespoň o něco lépe a Apple ji dodá dřív než za měsíc a půl. 

Dnes nejčtenější

.