Zavřít reklamu

Když Apple odhalí nový produkt, můžeme se těšit na opravdu povedené reklamy, na kterých si společnost dává vždy záležet. To se týkalo taktéž reklam na iPod. Někteří dokonce tvrdí, že reklamy na iPod určily trend, který Apple při natáčení reklam dodržuje do dnešních dnů. Pod odstavcem naleznete 10 nejlepších reklam na iPod.

1.iPod touch

Reklama z roku 2012. Tedy období, kdy iPod zřejmě dosáhl vrcholu. Reklama zobrazuje každý iPod v tom roce dostupný velmi zábavným a originálním způsobem.

2. iPod nano druhé generace

Skvělá reklama ukazující druhou generaci iPod nano opět v barevných a zábavných rysech. Jedná se o jednu z nejpropracovanějších reklam, kterou Apple do té doby vytvořil.

3. iPod nano 6. generace

iPod nano se stal úplně jiným iPodem ve srovnání s tím, čím býval. Stal se z něj malý čtverec s dotykovou obrazovkou, který se vlezl do každé kapsy.

4. iPod Shuffle 2. generace

Toto zařízení bylo malé, výkonné a hlavně cenově dostupné – nebo alespoň dostupnější než ostatní iPody. Skvělá byla také výdrž baterie.

5. iPod nano 1. generace

iPod nano změnil náš pohled na iPod díky tomu, jak kompaktní a výkonný v té době byl. Malé zařízení se vešlo přesně do vašich rukou, ale bylo dostatečně výkonné, aby pojalo až 1000 skladeb. Apple tak v reklamě ukázal, jak velký tento malý produkt skutečně je.

6. Reklama na hudbu

Tento reklamní spot se nezaobíral konkrétním produktem. Spíše se snažil ukázat, co cítíme, když posloucháme svou oblíbenou hudbu.

7. Eminem

Apple taktéž do svých reklam zval slavné hudební osobnosti. V této reklamě na iPod se například ukázal Eminem se svým hitem Lose Yourself.

8. Are You Gonna Be My Girl

Další obecná reklama na iPod, která vás však kvůli svému hudebnímu doprovodu Are You Gonna Be My Girl donutila pohupovat hlavou do rytmu. Schválně to zkuste.

9. Gorillaz

Kolem roku 2005 spousta lidí poslouchala skupinu Gorillaz, která taktéž našla uplatnění v jablečné reklamě na iPod.

10.  Klasická reklama na iPod

První reklama na iPod, která vydláždila cestu ostatním. Legendární reklama na legendární produkt.

Dnes nejčtenější

.