Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Euro Truck Simulator 2 (Win + macOS)

Do akce znovu zamířil veleúspěšný titul Euro Truck Simulator 2. V této hře se zhostíte role řidiče nákladního vozidla a váš úkol bude jasný – převážet nejrůznější náklad přes celou Evropu. Přitom se budete muset snažit o vybudování vlastní přepravní společnosti, kdy postupně nasbíráte několik zaměstnanců a maximalizujete tak své zisky.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Frostpunk: Game of the Year Edition (Win + macOS)

Pokud vás baví hry, ve kterých jde o přežití, určitě vás zaujme také Frostpunk: Game of the Year Edition. Najdete zde plnou verzi hry Frostpunk spolu s rozšířeními The Last Autumn, On The Edge a The Rifts spolu s originálním soundtrackem a dalším bonusovým obsahem.

  • Původní cena: 63,69 € (13,55 €)

This War of Mine (Win + macOS)

Ve většině her s válečnou tématikou se nacházíte v roli hrdiny, který zcela změní sled veškerých událostí a zachrání svět. This War of Mine na to jde ale trošku jinak. V této hře se totiž ocitáte v roli prostého občana státu, jehož země je právě ve válce. Vaším úkolem je zajistit dostatek potravy pro vaši skupiny a přežít. Zvládnete to?

  • Původní cena: 18,99 € (3,79 €)

Children of Morta (Win + macOS)

Sleva na hru Children of Morta potěší především milovníky akčních rogue-like her s prvky RPG. Tento titul je o unikátní rodině hrdinů, která se vydá na velice nebezpečnou výpravu a utká se přitom s hordami různých nepřátel. Zvládnete si ale s nimi poradit a případně se obětovat pro záchranu vašich nejbližších?

  • Původní cena: 21,99 € (7,47 €)

Worms W.M.D.

Máte rádi akční strategické hry, u kterých můžete zároveň zrelaxovat, ale přesto se skvěle zabavíte? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná byste si mohli připomenout legendární krvežíznivé žížalky ve hře Wormds W.M.D. V tomto 2D titulu budete ovládat váš tým žížálek, kdy vaším cílem je zničit nepřítele. K tomu máte k dispozici řadu nejrůznějších zbraní a je jen na vás, jakou cestou se vydáte.

  • Původní cena: 29,99 € (5,99 €)

 

Dnes nejčtenější

.