Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Deep Rock Galactic (Win)

Deep Rock Galactic je zábavná kooperativní hra pro jednoho až čtyři hráče, která se odehrává v hlubinách vesmíru. V průběhu hraní se před vámi bude neustále generovat nový prostor, ve kterém na vás budou číhat zákeřní nepřátelé, které je zapotřebí zlikvidovat.

  • Původní cena: 29,99 € (9,89 €)

Witch It! (Win)

Hra s názvem Witch It! vás přenese do světa kouzel a čar. V této hře proti sobě stojí lovci a čarodějnice, přičemž lovci mají za úkol najít schovávající se čarodějnice, které se navíc snaží na vesnice lovců sesílat své kletby.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Pillars of Eternity II: Deadfire (Win + macOS)

Dnes si můžete na webu Steam zakoupit za akční cenu také titul Pillars of Eternity II: Deadfire. V pokračování populární a cenami ověnčené RPG fantasy hry se vydáváte prozkoumat nebezpečná a nepoznaná zákoutí regionu Deadfire.

  • Původní cena: 39,99 € (9,99 €)

Core Keeper (Win)

Ve hře s názvem Core Keeper vás čeká dobrodružné objevování zákoutí, jeskyní a doupat, ve kterých na vás čeká celá plejáda nejrůznějších obyvatel, ale také důležitých předmětů a zdrojů. Budete nejen objevovat, ale také těžit, stavět a bojovat.

  • Původní cena: 12,99 € (11,69 €)

Among US (Win)

Do akce dnes zamířila také PC verze populární hry Among Us. Vychutnejte si tuto zábavnou onlinovku, ve které nemůžete nikomu stoprocentně věřit. Zato ale musíte ostatní v některých případech přesvědčit, že jste to právě vy, komu by oni měli věřit.

  • Původní cena: 3,99 € (3.19 €)

Dnes nejčtenější

.