Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Jurrasic World Evolution 2 (Win)

Dnes můžete na Steamu získat za akční cenu hru Jurrasic World Evolution 2, která je pokračováním populárního titulu Jurassic World Evolution z dílny studia Frontier. Užijte si propracovaný simulátor jurského parku a užijte si jedinečné dobrodružství.

  • Původní cena: 59,99 € (29,99 €)

Metal Gear Rising: Revengeance (Win)

Metal Gear Rising: Revengeance je dalším titulem z populární série Metal Gear. V této stealth hunt action hře se opět setkáte s postavou ninji Raidena, který se pokouší své lidské „já“ přeměnit na mechanické, a stát se dokonalou vražednou zbraní. Minulost i jeho lidská stránka ho ale i nadále pronásledují.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

TEKKEN 7 (Win)

Tekken je další z pokračování populární bojové herní série. Tentokrát se můžete těšit na rozuzlení dlouhotrvající klanové války mezi členy rodiny Mishima, chybět nebudou napínavé bitky a souboje, stejně jako strhující příběh.

  • Původní cena: 39,99 € (5,99 €)

Disco Elysium – The Final Cut (Win + macOS)

Napadlo vás někdy, jaké by to asi bylo, kdybyste se ocitli v kůži detektiva a vyzkoušeli si jeho každodenní život? Přesně tohle vám umožní hra Disco Elysium. Vaším úkolem tedy bude, abyste případně řešili různé případy, vyslýchali podezřelí a podobně, ale současně se také můžete nechat uplatit a zvolit si trošku odlišnou cestu. Jedná se o parádní RPG, ve kterém si postupně vylepšujete své dovednosti a stáváte se tak obecně lepším.

  • Původní cena: 39,99 € (13,99 €)

Devil May Cry 5 (Win)

Do slevy dnes zamířil také populární titul Devil May Cry. Země je opět ohrožování děsivými démonickými stvořeními. Smrtelníci jsou na první pohled bezmocní, ovšem do té doby, než se na jejich stranu přidá Dante – syn Evy a démona Spardy.

  • Původní cena: 29,99 € (9,89 €)

Dnes nejčtenější

.