Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

The Crown of Leaves (Win)

Hlavním hrdinou hry The Crown of Leaves je Roui, svérázný obyvatel jednoho města, který je zároveň také šperkařem a autorem článků o magii a vědě. Poté, co Rouiho potkalo kolosální selhání, se musí vrátit zpět své domoviny, kterou je kraj Latori. A vy mu v tom musíte pomoci.

  • Původní cena: 3,99 € (2,99 €)

Ding Dong XL (Win + macOS)

Ding Dong XL je zábavná hra, plná pestrobarevných neonových geometrických tvarů. Vaším úkolem v ní bude nasbírat co možná nejvyšší počet bodů, přičemž se budete muset obezřetně a zároveň svižně vyhýbat všem možným překážkám.

  • Původní cena: 0,79 € (0,39 €)

DISTRAINT 2 (Win)

Milovníky logických hororovek by mohla potěšit dnešní sleva na titul DISTRAINT 2. V této hře se zhostíte role muže jménem Price, který zaprodal svou lidskost za partnerství s vůdčí společností. Následně na vás proto čeká stezka nevídaných událostí, kdy se pomalu bude odhalovat temný příběh.

  • Původní cena: 7,39 € (1,25 €)

Beat Hazard (Win + macOS)

Vychutnejte si svou oblíbenou hudební kolekci tak jako nikdy předtím. Beat Hazard je strhující, svižná, intenzivní arkádová střílečka, kterou můžete propojit s vaší hudební knihovnou. Rytmus a vzhled hry se bude dynamicky přizpůsobovat rytmu a melodii jednotlivých skladeb.

  • Původní cena: 6,99 € (2,09 €)

Caves of Qud (Win + macOS)

Caves of Qud je tahová sci-fi roguelike hra, zasazená do prostředí a doby postapokalyptického světa. Ocitáte se v džungli plné zmutovaných rostlin i různých tvorů, se kterými musíte rozličnými způsoby interagovat.

  • Původní cena: 16,79 € (15,11 €)

Dnes nejčtenější

.