Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

iWriter Pro

Jestliže sháníte kvalitní textový procesor, zbystřete. Po delší době do akce opět zavítala nesmírně populární aplikace iWriter Pro, která vás na první pohled dokáže zaujmout svým minimalistickým designem. Tento nástroj si skvěle poradí s formátováním textu, nabízí spoustu praktických funkcí a všechna data automaticky synchronizuje prostřednictvím iCloudu.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Break Brick Out

Úkol je jasný. Odstraňte všechny kostičky, které pře vás Break Brick Out postaví. K tomu budete potřebovat rychlé reakce a palec, jednu kuličku a trochu trpělivosti. Pozor, zábava končí, jakmile vám kulička spadne do propasti.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Swim Out

Pokud se řadíte mezi milovníky strategií s klidnou atmosférou, u kterých můžete skvěle zrelaxovat a zároveň procvičit vaše myšlení, zbystřete. V takovém případě by vás mohl zaujmout titul Swim Out, ve kterém se podíváte do prostředí venkovního bazénu ve slunný den. Vaším úkolem bude promyslet trasu vašeho plavce tak, aby nedošlo ke kolizi s ostatními.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Blaze: Browser & File Manager

Stažením aplikace Blaze: Browser & File Manager získáte parádní a multifunkční nástroj, který vám dokáže nabídnout funkcionalitu prohlížeče a správce vašich souborů. S pomocí tohoto programu můžete snadno stahovat soubory z internetu, kopírovat je do vašeho Macu či PC a měnit jejich název a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Interactive Thesaurus

Chtěli byste zapracovat na vaší slovní zásobě v případě anglického jazyka, ale nevíte kde začít? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohla zaujmout aplikace Interactive Thesaurus. Jedná se o interaktivní tezaurus, který vám zobrazí řadu slov, jejich propojení a další podrobnosti.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Safety Notes+ Pro

S pomocí aplikace Safety Note + si můžete do svého iPhonu zadávat poznámky a zápisky všeho druhu, a budete mít vždy jistotu, že jsou v naprostém bezpečí. Safety Note + nabízí bohaté možnosti zamykání a zabezpečení vašich poznámek, ale také nástroje pro úpravu a přizpůsobení aplikace, podporu vyjímání, kopírování a vkládání, možnost zálohy přes iTunes nebo třeba sdílení obsahu přes Bluetooth a Wi-Fi.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

ToonCamera

Jak proměnit svůj svět v oživlý komiks? S aplikací ToonCamera to jde snadno. Jedná se o aplikaci pro úpravu fotografií a videa, která do vašich snímků a záznamů přidá zábavné komiksové efekty. Svá díla pak můžete lehce sdílet nejen na sociálních sítích.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.