Zavřít reklamu

Druhá letošní Keynote klepe na dveře, což pro Apple znamená jediné – poprask kolem ní je třeba rozdmýchat co nejvíc je to jen možné. O to se nyní pokouší i na Twitteru skrze hashflagy, které se pro něj staly již jakousi tradicí.

Hashflag použil Apple vůbec poprvé předloni v září u Keynote, na kterém odhalil novou generaci iPadů Air a Apple Watch. O měsíc později pak totéž, byť s jinou grafikou, zopakoval při představení iPhonů 12 s HomePody mini a poté pak i u prvních Maců s procesory Apple Silicon. Speciálního hashflagu jsme se dočkali i u všech ostatních Keynotes od té doby a proto vůbec nepřekvapí, že ani tentokrát tento drobný, byť milý prvek nechybí. Jak jej “zaktivovat”?

48678-95066-Hashflag-xl

Odpověď na výše uvedenou otázku je velmi jednoduchá. Stačí totiž jen na Twitter tweetnout #WWDC22 Jakmile tak učiníte, objeví se vedle hashtagu grafika, která je spojená s letošní vývojářskou konferencí WWDC, potažmo s pozvánkou na ni. Jedná se tedy o hezký prvek, kterým lze váš Twitter ozvláštnit a který na blížící se Apple Event dokáže upozornit více než dobře. V textu si jej totiž všimne zkrátka každý.

Úvodní Keynote letošního WWDC je naplánována na pondělí 6. června, konkrétně pak na 19:00 našeho času. Ačkoliv samozřejmě Apple se předstihem neprozradil, čeho všeho se na konferenci dočkáme, je prakticky jisté, že se tu dočkáme odhalení nových verzí operačních systémů Applu v čele s iOS 16, iPadOS 16 či watchOS 9. S trochou štěstí by se zde pak mohl ukázat i nový MacBook Air s designem vycházejícím z toho, který je použit u 14″ a 16″ MacBooků Pro. Na našem magazínu vás jako již tradičně celou konferencí provedeme, takže nás rozhodně v pondělí a vlastně po celý příští týden intenzivně sledujte.

Dnes nejčtenější

.