Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Sketch Tree Pro – My Art Pad

Pokud rádi kreslíte či malujete a chtěli byste vaši fantazii přenést nejen na papír, ale i do digitální podoby, určitě byste měli zvážit zakoupení aplikace Sketch Tree Pro – My Art Pad. Jedná se totiž o parádní a jednoduchý nástroj, pomocí kterého budete moci tvořit skvělé výkresy. Aplikace nabízí řadu užitečných funkcí, systém vrstev a více než 80 různých štětců.

  • Původní cena: 229 Kč (Zdarma)

You Are Hope

V RPG hře You are Hope před vámi bude ležet velice obtížný úkol. Vaším cílem totiž je, abyste spolu s ostatními hráči kompletně vybudovali civilizaci a všem potomkům navíc budete muset vymýšlet jména. Problémem ale je, že vždy přebíráte kontrolu nad dalším potomkem, který se může nacházet kdekoliv ve světě a vy s ním tak musíte přežít.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Easy Filters

S pomocí aplikace Easy Filters budete moci prakticky okamžitě vylepšit vaše fotografie. Tento nástroj vám totiž zpřístupní širokou škálu těch nejrůznějších filtrů, umožní vám snímky různě ořezávat, retušovat a dokonce si poradí i s automatickým inteligentním vylepšením.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

GoCoEdit – Code & Text Editor

Aplikaci GoCoEdit ocení především vývojáři. S pomocí tohoto programu si totiž můžete procházet a různě upravovat scripty v nejrůznějších programovacích jazycích, a to lokálně i vzdáleně. To mimochodem funguje i v rámci aplikace pro Apple Watch, kde si je taktéž můžete prohlédnout.

  • Původní cena: 229 Kč (179 Kč)

iColorama

Colorama je skvělou aplikací, která je určena pro osoby, které rádi vylepšují a zdokonalují své fotografie. Aplikace vám poskytne velké množství různých efektů a filtrů. iColorama je vhodná jak pro nezkušené, tak i pro pokročilé uživatele, jelikož nabízí snadná vylepšení i komplikované proměny.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

InsTake – For Instagram

Jestliže se řadíte mezi milovníky sociální sítě Instagram, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci InsTake – for Instagram. S pomocí tohoto nástroje můžete jednoduše repostovat příspěvky, videa i příběhy, kopírovat hashtagy a sledovat přehledy se sledujícími.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Moon Calendar

Moon Calendar je aplikace pro všechny, kteří se zajímají o fáze Měsíce a vše, co s ním souvisí. V elegantním rozhraní nabídne uživatelům přehledné tabulky, grafy a další infografiku se všemi příslušnými informacemi. Aplikace funguje ve všech lokacích.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.