Zavřít reklamu

Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Až na krev

Film Až na krev se odehrává v Kalifornii na přelomu století, v období ropného boomu. Příběh dokumentuje vzestup Daniela Plainviewa (Daniel Day-Lewis), osamělého otce, který se z živořícího horníka ve stříbrném dole vypracuje na pozici ropného magnáta. Když Plainview dostane záhadný tip, že směrem na západ leží městečko, ve kterém prýští ze země oceán nafty, vydá se se svým synem H.W. zkusit štěstí v zaprášených ulicích města Little Boston. Plainview a H.W. se v tomto nuzném městě, jehož hlavní atrakcí je kostel s charismatickým kazatelem Elim Sundayem, pokoušejí prolomit dosavadní smůlu. Ale i když se jim začíná dařit, nedokáží uniknout konfliktům, ve kterých jsou veškeré základní hodnoty – láska, naděje, pospolitost, víra, ambice a dokonce i pouto mezi otcem a synem – ohrožovány korupcí, podvody a proudy ropy.

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Angličtina

Film Až na krev pořídíte zde.

Collateral

Americký thriller Collateral (2004) se odehrává v Los Angeles, kde náhoda svede během jedné deštivé noci dohromady černošského taxikáře Maxe (Jamie Foxx) a nájemného vraha Vincenta (Tom Cruise). Přemýšlivý Max už jezdí taxíkem dvanáct let a sní o vlastní firmě s limuzínami. Jeho elegantní zákazník Vincent si ho najme na celou noc, a tak se pro Maxe nastávající hodiny změní v peklo. Cynický zabiják musí během několika hodin zabít na objednávku narkomafie pět lidí. Do svého úkolu se pustí s profesionální chladnokrevností, i když má v patách policii, FBI a nakonec i své zákazníky. Bezmocný taxikář se stává nedobrovolným řidičem a průvodcem člověka, který rád filozofuje, dokáže i ve vypjatých situacích vtipkovat a lidský život pro něho znamená pramálo…

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Collateral pořídíte zde.

Rocketman

Jeho hudba inspiruje, jeho život překvapuje. Rocketman je svého druhu jedinečná hudební oslava nejoblíbenějších písní Eltona Johna. Poznáte, jak se z nesmělého maloměstského chlapce stala jedna z nejikoničtějších postav rokenrolu. Tato hvězdně obsazená, efektní, strhující podívaná plná působivých hudebních výkonů se liší od všeho, co jste dosud viděli.

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Rocketman pořídíte zde.

Bohové Egypta

Trůn egyptského vládce obsadil nemilosrdný bůh temnoty Set (Gerard Butler). Kdysi mírumilovné a prosperující impérium se kvůli němu zmítá ve válce, chaosu a strachu. Setově krutovládě si troufá vzdorovat jenom hrstka odvážných povstalců. Překvapivé spojenectví s cílem zastavit Setovo řádění nakonec uzavřou obyčejný zlodějíček Bek (Brenton Thwaites) a mocný bůh Horus (Nikolaj Coster-Waldau). Jejich dech beroucí dobrodružství a boj proti Setovi a jeho krvežíznivým poskokům je zavede do podsvětí i na nebesa. Smrtelník i bůh musí projít zkouškami odvahy i obětavosti a postavit se monstrům, o kterých smrtelník do té doby pouze slýchával. Jinak nebudou mít nejmenší šanci nakonec zvítězit.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Bohové Egypta pořídíte zde.

Útěk z MS-1

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná – čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více…

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Útěk z MS-1 pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.