Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Knots 3D

Stažením aplikace Knots 3D si přijdete na velice zajímavý a užitečný nástroj, který vás dokáže naučit nejrůznější a nejpoužívanější uzly, konkrétně tedy jak je poznat a jak je uvázat. Program konkrétně nabízí 151 unikátních uzlů, což skvěle doplňují jejich 3D modely pro lepší pochopení.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Human Anatomy Atlas 2021

Pokud studujete medicínu nebo se pouze zkrátka zajímáte o taje lidského těla, rozhodně by na vašem Macu neměla chybět aplikace Human Anatomy Atlas 2021. Tato aplikace vám umožní daleko lépe porozumět zmiňovanému lidskému tělu a prohloubí vaše znalosti.

  • Původní cena: 649 Kč (25 Kč)

LookUp: English Dictionary

Jestliže byste se rádi zlepšili v anglickém jazyce a naučili se nějaká nová zajímavá slovíčka, tak by vás mohla zaujmout aplikace LookUp: English dictionary. Tento nástroj vám totiž každým dnem představí nové, záludné slovo, které si můžete přidat například do oblíbených a následně se k nim vracet.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

gTasks Pro for Google Tasks

Pokud jste dosud nenašli úkolovou aplikaci, která by vám vyhovovala, tak třeba si zamilujete právě gTasks Pro. Aplikace podporuje připomínky založené na lokalitě, takže v momentě, kdy se budete nacházet v určité oblasti, tak vám gTasks zašle připomínku. Můžete si synchronizovat vaše úkoly s Google Task napříč všemi iOS zařízeními.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Fine – Photo Editor

Aplikace Fine – Photo Editor slouží pro úpravu vašich fotografií. S pomocí tohoto nástroje získáte vcelku bohaté možnosti pro zmiňovanou úpravu, budete moci použít řadu předpřipravených efektů, pohrát si s křivkami, vyladit barvy a řadu dalších. Samozřejmě můžete na snímky i kreslit či přidat text.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Time Arc – Time Tracking

Jestliže hledáte nějaký praktický nástroj, který by vám pomohl s posunutím vaší produktivity kupředu, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na Time Arc – Time Tracking. Tento nástroj slouží pro monitorování času stráveného nad vašimi aktivitami. Zároveň program nabízí i praktický widget.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Ludo 2D: Aeroplane Chess

Pokud hledáte hru, která vám zpříjemní přicházející zimní večery, Aeroplane Chess 3D – Childhood je tady přímo pro vás. V této hře si můžete nastavit vlastní pravidla a hrát ji například lokálně s přáteli. Co potěší spoustu hráčů je taktéž fakt, že je dnes aplikace k dispozici zcela zdarma.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.