Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

System Activity Monitors

Oblíbená utilita System Activity Monitors je opět k dipozici zdarma. Kontrolujte důležité položky, jako je stav vaší baterie, spotřebu paměti i místa a další údaje o vašem iOS zařízení.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Easy Spending Budget

Není žádným tajemstvím, že správa financí může dát pořádně zabrat. V tomto směru vám naštěstí dokáže pomoci řada nástrojů, mezi které se řadí i aplikace Easy Spending Budget. Tento program vás totiž naučí pracovat s rozpočtem, lépe hospodařit s vašimi penězi, a případně dokáže pomoct i při investování.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Safety Photo+Video Pro

Po delší době se v akci znovu objevila nesmírně populární aplikace Safety Photo+Video Pro, která slouží pro ochranu vašich videí a fotografií. S pomocí tohoto nástroje si totiž tyto soubory můžete rozřadit do alb a následně uzamknout, díky čemuž se k nim nedostane nikdo, kdo například nezná heslo, případně neprojde přes biometrickou autentizace Face/Touch ID.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

The Last Roman Village

Jestliže máte rádi strategie, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul The Last Roman Village. V této hře se totiž podíváte do období konce Římské říše, kdy už jen vzdoruje poslední vesnice. Právě tu budete mít na starost vy a budete muset zajistit její obranu před nájezdy nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Rebel Cops

V tahové strategické hře Rebel Cops povedete četu vzbouřených policistů, kteří jsou připraveni čelit jakékoliv zločinecké organizaci. Jelikož se jedná o vzbouřenou policejní jednotky, nebudete mít nikdy jisté zásoby a jakýkoliv špatný krok vás může stát život vašich policistů. Zvládnete bojovat za stranu spravedlnosti?

  • Původní cena: 179 Kč (129 Kč)

Train Layouts

Máte v oblibě modely vláčků a stavbě jejich drah se věnujete i v pohodlí vašeho domova? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by na vašem iPadu neměla chybět aplikace Train Layouts. V rámci této appky si můžete navrhnout vlastní rozpoložení dráhy, vytvořit si nákupní listy pro potřebné věci a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Workout at Home or Anywhere

Jak již samotný název napovídá, aplikace Workout at Home or Anywhere se stane vaším parťákem v případě, kdy budete chtít začít na sobě pracovat a vyzkoušet si různé sporty či workout. Program dokáže analyzovat váš progres a dokonce nabízí speciální režimy pro baseball, basketball, box, fotbal, golf, hokej, MMA, plavání a wrestling. Každý den tak na vás čeká speciální program, který byste měli splnit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.