Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Contacts Backup – Easy Backup

Jak již samotný název napovídá, aplikace Contacts Backup – Easy Export vám dokáže posloužit při správě vašich kontaktů. Tento nástroj totiž slouží pro kompletní zálohu celého adresáře, kterou následně můžete exportovat do formátu XLSX, vCard, CSV a sdílet, nebo s pomocí programu zálohu obnovit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Sculpture Stickers

Jestliže pro komunikaci s rodinou či přáteli používáte především nativní řešení iMessage, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Sculpture Stickers. Tento nástroj vám totiž zpřístupní rozsáhlou kolekci samolepek, na kterých jsou vyobrazeny hlavy klasických soch, které můžete v rychlosti zaslat přátelům.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Kenshō

Ve hře Kensho se vrhnete na cestu plnou dobrodružství, ale má to jeden háček. Celý děj se totiž odehrává v surrealistickém světě, kde jsou čas a prostor zcela propleteny. Vaším úkolem bude skládat různé bloky a řešit různé hádanky, díky čemuž dokážete vyřešit různá tajemství.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Insect Identifier

Pokud se často vydáváte do přírody a narážíte při tom na spoustu hmyzu, o kterém byste rádi věděli o něco víc, rozhodně byste měli vyzkoušet aplikaci Insect Identification. Díky této aplikaci stačí hmyz vyfotit a aplikace na základě své databáze vyhodnotí, o jaký druh se jedná.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Block vs. Block II

Pokud vás v minulosti bavila populární hra Tetris, avšak chtěli byste si ji zahrát jemně vylepšenou, rozhodně byste měli vyzkoušet hru Block vs Block II. Tato hra je Tetrisu velice podobná, avšak přináší možnost takzvaného online hraní. V tom se můžete utkat s kamarádem, který se nachází na stejné WiFi a vašim úkolem bude jej porazit. Detailněji se na tuto hru můžete podívat v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Roman – budget weight loss

Chtěli byste zredukovat svou hmotnost a shodit nějaké to kilo navíc? V takové případě jistě víte, že naprostým základem je správná strava. S tímto vám dokáže skvěle pomoct aplikace Roman – budget weight loss, která se jednak stará o pravidelnou stravu, sleduje progres vaší hmotnosti a motivuje vás ke cvičení.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.