Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Assetto Corsa (Win)

Máte v oblibě závodní hry, ve kterých můžete alespoň virtuálně usednout do supersilných aut a prohánět se po nejrůznějších trasách? Pak by vaší pozornosti neměl uniknout titul Assetto Corsa, který je dnes na Steamu v akci. Užijte si strhující jízdu, vynikající hratelnost i pokročilou grafiku.

  • Původní cena: 19,99 € (3,99 €)

No Man’s Sky (Win)

Dnes si můžete za akční cenu pořídit na Steamu také hru No Man’s Sky. Děj hry vás přenese do vesmíru, ve kterém se budete muset dostat do samého středu galaxie, abyste zde odhalili odpovědi na otázky ohledně podstaty samotného vesmíru. Proplouvejte nekonečně se vyvíjejícím vesmírem v survival hře plné překvapení.

  • Původní cena: 54,99 € (27,49 €)

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition (Win + macOS)

Dnes se do akce na Steamu dostal také balíček Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, který je nyní k dostání za zlomek ceny. V této hře se zhostíte role ikonické Lary Croft a vydáte se vstříc dobrodružství, kdy se potkáte s řadou nepřátel, záhad a skvělým příběhem. Součástí balíčku je mimo hry také trojice DLC, které značně rozšíří vaše možnosti.

  • Původní cena: 89,96 € (13,05 €)

Borderlands 2 (Win + macOS)

Hru Borderlands 2 pravděpodobně ani nemusíme představovat. V této střílečce z pohledu první osoby se zhostíte role jednoho ze čtyř hledačů pokladů a vydáte se na výpravu do světa, kde na vás čeká řada nebezpečných potvor a bludů. Za vším poté stojí mozek veškerého zla jménem Handsome Jack, kterému se budete muset postavit.

  • Původní cena: 29,99 € (7,49 €)

DiRT 4

Ve hře DiRT se budete v závodních autech všech možných typů divoce prohánět po opravdu náročném terénu, a v opravdu závratných rychlostech. Překonejte svůj strach a užijte si skutečný adrenalin na čtyřech kolech.

  • Původní cena: 14,99 € (4,49 €)

Dnes nejčtenější

.